Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van itt rajtam kivul meg...

Van itt rajtam kivul meg olyan anyuka aki nem boldogul a karikas kendo hasznalataval?

Figyelt kérdés
Hiaba neztem meg vagy szaz YT-os videot akkor sem vagyok kepes hasznalni. Az anyag a karikaba folyton osszegabalyodik hiaba csinalom ugy ahogy a videon van igy viszont keptelenseg allitani a feszesseget. Illetve a masik gond hogy folyton kiakar csuszni belole a baba. Keptelen vok rendesen a popoja ala begyurni. Rug egyet a labaival es mar elis mozdul az egesz. Kesz gyotrelem! Van meg vki igy? Help legyszi!
2014. febr. 22. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a baba?

3 napja érkezett meg a karikásunk, és nekem is az volt az első gondolatom, hogy könnyebbnek képzeltem. Nekem is összegyűrődik az anyag a karikák között, de mivel sávonként más színű (csíkos), ez segít a meghúzásban. Viszont nem mindig sikerül meghúzni rendesen, szerintem nem találom még azt a szöget, ahol könnyű. Fiam már lassan 8 hónapos, ő is kirúgja néha alul (kinyújtja a lábát), de ha sikerül rendesen a térdhajlatba illesztenem a szegélyt, és köldökmagasságig húzni a térdét, akkor jó eséllyel úgy marad.

Milyen kendő? Biztos azon is sok múlik...

Ne add fel, szerintem ezt is meg kell tanulni használni, ki kell kísérletezni.

2014. febr. 22. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy nagyon jó minőségű karikásom van. Hoppediz, ráadásul csíkos, könnyebb kötni vele, sőt, mindkét vége más színű, így össze sem tud gabalyodni, mégsem tudtam vele kötni. Nem tudtam betenni normálisan a lányom popsija alá. Lementem a babahordozó klubba, tök jó volt, pedig 4 hónapig halogattam. Csak 6an voltunk és mindent megmutattak nekünk. Merre laksz? Ajánlanék klubot. Ott addig "nem hagynak békén" míg meg nem tanítanak...:D
2014. febr. 22. 23:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Amazonas-om van. Csikos. A pici 8 honapos. Az a fura hogy a 3.5 eves lanyommal ez jobban megy. Neki ott marad az anyag a feneke alatt. Itt nincs sajnos hordozosklub a kornyeken(Anglia) de tavasszal megyunk haza. Ha addig sincs valtozas akkor felkeresek majd egyet!
2014. febr. 23. 07:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nekem is Hoppediz van. :)

Ma valamiért fél perc alatt benne volt a gyerek, és simán meg is húztam. De fogalmam sincs, mit csináltam másképp.

Gyakorolni kell. Nem tudom, van-e ilyen, de talán "videón" is tud segíteni egy hordozási tanácsadó. Hátha meglátja, mi nem jó, ha felveszed, ahogy kötsz.

Esetleg nézz fel a mamami fórumra, ott is vannak tanácsadók, biztos ismerik a tipikus hibákat, hátha kapsz valami jó ötletet.

2014. febr. 23. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!