Van itt rajtam kivul meg olyan anyuka aki nem boldogul a karikas kendo hasznalataval?
Mennyi idős a baba?
3 napja érkezett meg a karikásunk, és nekem is az volt az első gondolatom, hogy könnyebbnek képzeltem. Nekem is összegyűrődik az anyag a karikák között, de mivel sávonként más színű (csíkos), ez segít a meghúzásban. Viszont nem mindig sikerül meghúzni rendesen, szerintem nem találom még azt a szöget, ahol könnyű. Fiam már lassan 8 hónapos, ő is kirúgja néha alul (kinyújtja a lábát), de ha sikerül rendesen a térdhajlatba illesztenem a szegélyt, és köldökmagasságig húzni a térdét, akkor jó eséllyel úgy marad.
Milyen kendő? Biztos azon is sok múlik...
Ne add fel, szerintem ezt is meg kell tanulni használni, ki kell kísérletezni.
Első vagyok, nekem is Hoppediz van. :)
Ma valamiért fél perc alatt benne volt a gyerek, és simán meg is húztam. De fogalmam sincs, mit csináltam másképp.
Gyakorolni kell. Nem tudom, van-e ilyen, de talán "videón" is tud segíteni egy hordozási tanácsadó. Hátha meglátja, mi nem jó, ha felveszed, ahogy kötsz.
Esetleg nézz fel a mamami fórumra, ott is vannak tanácsadók, biztos ismerik a tipikus hibákat, hátha kapsz valami jó ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!