Legyszi mondjatok egy par bababoltot Budapesten? Olyanok ahol minden van. Babakocsitol cumisuvegig!
A csepeli babaoltot én is ajánlanám.
Ezenkívül a legtöbb bababolt közül, amik ismertek, szerintem az Elefáni van a legjobb árban.
Mi mindent a Bippánál vettünk és pár dolgot még csepelen! Ezt én is ajánlom! Lehet,h.nem 1000nm-en vannak kipakolva,mint a brendonban,viszont én a honlapon mindent kinéztem előre,zárás előtt 15percel értünk oda,mert a nyitvatartást nem néztem meg!:-D
Soroltam,mutatták,pakolták! Senki nem sűrgetett,kedvesek voltak!
Kiságy,babakocsi,kókusz matrac,kád,cumisüveg,mellszívó,kifogó,baldahin,stb.mindent megvettünk. Máshol ezeket kb.összességében kb.40ezerrel többért vettük volna meg! Én elég szőrösen kibogarásztam az árakat,egy A/5 Füzet szinte tele volt jegyzetelve,h.mi hol mennyi! És arról nem is beszélve,h.nem járkáltunk többször a dugóban,üzemanyagozva,nyáron a forróságban,elromlott klímával!
Én újra náluk vásárolnék!
Én mindent ott vettem.
A Dunakeszi üzletükben. (az ország legnagyobb üzlete)
Nagyon értenek ahhoz, amit csinálnak és nem tukmáltak ránk semmit. Nagyon kedvesek voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!