Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mikor vettétek meg a babakocsit?

Mikor vettétek meg a babakocsit?

Figyelt kérdés

2014. febr. 7. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Már kinéztem a kocsit, akkor vesszük ha összegyűlik a rávaló. Majd olyan 6-7 hónap körül jön össze.
2014. febr. 8. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi is a 20.het korul.nem akartuk ilyen hamar de meglattuk es beleszerettunk.es akcios is volt.:-)
2014. febr. 10. 01:09
 13/14 anonim ***** válasza:
33-34 hetes voltam kb....36 hetesen szultem. :-)
2014. febr. 10. 05:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Az elsőnél 35+3 hetesen egy hétfői napon vásároltuk meg a babaholmik javát, köztük a babakocsit is. A "poén", hogy aznap éjszaka, kedd hajnalban elkezdett szivárogni a magzatvíz, és aznap (kedden) meg is született a fiunk.

Másodjára már okosabb voltam, babakocsit akkor vettük meg mikor jó áron találtam meg a kiszemelt darabot, valamikor még a 20. hét előtt, a 32. héten pedig már a kisruhák mosva vasalva sorakoztak a szekrényben, várva kisgazdájukat. (Ő persze kevésbé rohant, 39+2 hetesen született)

:)

2014. febr. 10. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!