Erről a 2 babakocsiról vélemény? Vagy ajánlanátok mást?
Figyelt kérdés
Ezt a kettőt nézte ki. Igazából már kinéztem egy tako jumper x babakocsit, de olyan sok ismerősöm van aki használtan vett teljesen szép kocsit jó áron azért is néztem szét. Ha tudtok ajánlani babakocsit szívesen veszem. Lehet használt és új is (80ezerig).
Kritériumok: nagy kerék, állítható tolókar, legyen egybe a tolókar, terepkocsi, magas vagyok így ne legyen alacsonyan a mózes, hordozó nem muszáj de ha van hozzá az se baj.
2014. febr. 6. 14:36
1/1 anonim válasza:
Van sok színben, és tényleg jó magas. És a magasaknak arra is figyelniük kell,h a keresztrúdba ne rúgj bele.
De én több ilyen topiknál is leírtam,h ha meg tudod oldani, próbáld ki mielőtt megveszed.
Ugyanis minden babakocsiról írnak jó és rossz véleményeket is. csak bele fogsz zavarodni :)
Saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!