Babakocsivásárlás előtt állunk. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy milyen babakocsit vegyünk. A kritériumok megvannak, de akkora a szórás a piacon, hogy nem tudok választani. Tudnátok segíteni?
Olyat szeretnék, ami újszülött kortól használható, de mivel elég kicsi a hely, jó lenne, ha nem a mózeskosár oldaná meg ezt a problémát, hanem pl. egy dönthető háttámla.
Ugyanakkor szeretném, ha fordítható lenne (kicsi korában engem lásson a baba, aztán később hátulról toljam).
Az autó csomagtartója NAGYON kicsi, ezért összehajtva is kicsi helyet foglaljon, legyen könnyű (3. emeleten lakunk, és nincs lift), nagykerekű és fél kézzel is tolható.
Ha van egy olyan, ami ezeket egyesíti, kérlek, jelezzétek, eddig mindegyik, amit néztünk, azt hittem, hogy álmaim kocsija, mire megvettük volna, mindig kiderült róla, hogy valamelyik igényt nem elégíti ki. Létezik egyáltalán ilyen?
azért ezt a mózes dolgot meggondolnám a helyedben mert a baba hátának az a legjobb, a legtöbb dönthetö sport rész nem az igazi.
Itt vannak 2 funkciósak ezek nagyon népszerű termékek bár valljuk be akik megengedhetik maguknak nem ezt vezsik,. de ezek ár érték arányban nagyon jó kocsik. Nem is foglalnak nagy helyet.
Közben tegnap megnéztünk egy Graco Trekko babakocsit. Mutatom a linket: [link]
Mondjuk, ennek nem fordítható az eleje, viszont a napellenző elfordítható úgy, hogy látni a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!