Mi alapján döntsünk?
Milyen szempontokat kell figyelembe venni a babakocsi vásárlásnál? Az édes kevés, hogy teszik e kinézetre vagy sem. Nem szeretnék aztán a használatban rájönni, hogy nem jól mértem fel az igényeket és nem a megfelelő babakocsit vettük. Szerintetek mire érdemes figyelni?
Egy első babás kismama
A legfontosabb, hogy milyen körülmények közt használod majd. Kell-e tömegközlekedni, tervezel-e kistesót, és persze hogy mennyit szánsz rá.
Leírom, milyet nem fogsz találni:
tágas, kényelmes, jól rugózó kerekű, minden van hozzá (hordi, sport, mózes), könnyű, kicsire csukható, modern, és nem gagyi, mindezt 50 ezerért.
:)
Mérd fel az igényeid, és írd le, ha tudunk, segítünk.
Azt is jó lenne tudni, hogy hogyan állsz a lengyel kocsikkal (nagyok, olcsók, nehezek, de tágasak)
Plusz, családi házban laktok vagy panel? Kell-e emeletre cipelni? Liftbe befér-e?
Én ilyet vettem:
Igaz, nekünk kombi autónk van és családiban lakunk. A hátsó kereke nem tömör, csak az első, de egy barátnőmnek is felfújható kerekű kocsija volt, de egyszer kellett felpumpálnia, sose kapott defektet. Szerintem ez szerencse kérdése is:)
Szia, ha gyakran tömegközlekedtek, pl. így kell majd orvoshoz mennetek a kicsivel, akkor a babakocsi súlyára figyelni kell!
Ha már tud majd stabilan ülni, akkor lehet venni később ultrakönnyű babakocsit, addig viszont teljes vízszintesig dönthetőt nézzél, és bkv-hoz szerintem a 4 kerekű kocsik jobbak, mint a 3.
A baba tavasszal fog születni? Akkor szerintem mózeskosár már nem kell, és ha nincs kocsi akkor autósülés sem.
Szóval vízszintesig dönthető, könnyű, 4 kerekű kocsit javasolnék első körben... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!