Rugalmas hordozókendős tapasztalatok?
Főleg olyan anyuka/apuka válasza érdekelne, aki hordoz(ott) rugalmasban és "sima" szövöttben is, azaz van összehasonlítási alapja. A harmadik gyermekemet várom, az első kettőt rendes szövött kendőben hordoztam az elejétől fogva, de most szívesen kipróbálnám a rugalmas kendőt arra az első 1-2 hónapra. Főleg hogyha tényleg nem kell minden baba-ki/berakásnál újra megkötni, hanem viszonylag stabil.
köszönöm!
Tudom, írtad, hogy főleg olyan véleménye érdekel, aki mindkettőt használta, de én az utlsó mondatodhoz szólnék hozzá.
Hát bizony nekem ki szokott lazulni a rugalmas, mikor kiveszem a babát, tehát újra meg kell kötni. Egyébként nagyon szeretem, bár most váltunk majd mei-tai-ra.
Már csak szövöttezünk, vagy csatosozunk, mert 1.5 éves a lányom. De mi nem csak 1-2 hónapig használtuk a rugalmasat, hanem 8 hónapos koráig. Mondjuk elég kis súlyú a lányom. Imádtuk, egy JPMBB kendőt használtunk. Ahogy az utolsó is írja, a ringatózás benne sokkal jobb, mint a szövöttnél. Van aki szerint nehezebb kötni rugalmassal, nekem könnyebb volt.
Mindig újra kötöttem én is. Viszont otthon megköthettem és úgy bele a gyereket, ha kiszálltunk mondjuk a kocsiból és csak kicsit húztam rajta, azért is jó volt, mert nem kellett a sárban húzni a kendővégeket és a babát is azonnal beletehettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!