Vennétek külön tolókaros babakocsit?
Kislányom 2 éves 7 hónapos, másfél éves kora óta nincs babakocsija gyalog megyünk mindenhova. 1 hét múlva születik a kistesó és nem tudom eldönteni milyen babakocsit vegyek.
Egybe karos felé jobban hajlok, hogy akkor tudom fogni a kezét, a kát tolókarosnál viszont félek, hogy nem tudom majd egyszerre a kezét is fogni, meg a babakocsit is tolni.
Melyiket válasszam?
Igen, jó ha van talp a hordozóhoz, mert mire a nagyot bekötöm, a pici már ordít, s harabb elindúlunk, ha a picit nem kell bekötni, csak berakom, elindulunk, s már alszik is !
Nagy segítség a bázis talp!!!
A ketteset valasztanam!!
Az elsonek gyengenek nez ki a vaza, a harmadiknak a sportresznek a kupolaja csunya. De en meg elgondolkodnek Espiro Atlantic 3:1-en is!! Hasonlo arban kaphato, es nagy kerekei vannak, amit a havas idoben konnyu eltolni!!
Köszönöm, de espirot nem szeretnék Volt már és nem szerettem, meg meg fog szűnni a magyarországi forgalmazása.
Városban lakunk, a járdán nincs hó általában. Volt már abc design primo babakocsim ugyanilyen kerekekkel és soha nem volt gond vele télen a közlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!