Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Könnyű, fektethetős, átfordíth...

Könnyű, fektethetős, átfordítható tolókaros babakocsit szeretnék, ami 8 kg alatti. Melyik márkát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Ami fektethetős,és átfordítható az mind olyan nehéz, Egyáltalán létezik olyan ami könnyű és nem horror árban van?
2010. szept. 29. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Peg Perego Milano
2010. szept. 29. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ma vagy tegnap linkelt be valaki egy ilyet.7.5 kg, jól is néz ki. Tapasztalatom sajnos nincs vele.

Nekem gracom van, amit imádok és könnyű, de az nem átfordítható.

2010. szept. 29. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Peg Perego Venezia.
2010. szept. 29. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
chipolino flora,chipolino ultra.Nekem az elöbbi van,szeretem.
2010. szept. 30. 10:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Kisfiamnak venném a kocst,megnéztem élőben a Chipolino florát. Szerintetek nem túl lányos a virágok miatt?
2010. szept. 30. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, úgyse látszik a gyerektől nagyon, és a lábzsák meg egyszínű amennyire a képeken látom. Szép a kék is, de talán a zöldes árnyalatú még fiúsabb. :)
2010. szept. 30. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
10:55 vagyok.Nekem is fiam van,és a kéket vettem meg,A háttámlán van virág,azt meg leplédeztem.Amíg kicsi,lehet.Ha már ül,akkor meg nem látszik.Nem lányos szerintem.Szép a színe.
2010. okt. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!