9-36 kg-os ülés. Szerintetek melyik jobb a kettő közül? Graco Nautilus, vagy Espiro Kappa. (kép is van)
2013. dec. 12. 19:06
1/4 anonim válasza:
Egyik sem jó ülés, de ha a kettő közül kell választani mindenképpen graco, az espiro borzalmas. De inkább cybexet válassz.
2/4 anonim válasza:
Én is, ahogy az első válaszoló, a cybexet javaslom!!!!!! Minden teszten az élen végez. Mindkét gyermekemnek az van és imádják!
3/4 A kérdező kommentje:
2013. dec. 13. 10:21
4/4 anonim válasza:
Érdekes ez a videó, amit linkeltél, vagyis oldal...
Még nem láttam, de valahogy én sem tartottam olyan bomba biztosnak a pajzsos üléseket, idegenkedtem tőle, mikor keresgéltem...hát igen, elég meghatározó, hogy mire tesztelik őket, mert az Adac teszteken mindig jó minősítést kapnak..
Egyébként én sem venném meg ezeket, amiket linkeltél, viszont a Römer már nagyságrendekkel jobb választás, bár az Adac teszten "csak" "megfelelő" minősítést kapott, bár azt nem találtam meg, hogy ezen belül a biztonságra milyen minősítést kapott, lehet hogy jót, csak az egyéb kritériumok, mint pl kényelem, tisztíthatóság húzták le....
Szóval inkább Römer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!