Graco Quattro Tour de Lux, Espiro Vector, Chipolino Gemma VIP vagy Bertoni Plasma babakocsi?
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekünk is Graco Quattro Tour van :)
A 2. babával nyúzzuk mi is, én imádom, nagyon jól választottunk anno, mert bőségesen kiszolgálta az árát!
Nagyon jó tágas, stabil, de emellett nagyon könnyű tolni akár fél kézzel is, jól bírja a nehéz terepet, a hepehupás földutat és az erdőt-mezőt is.
Kényelmes a babáknak is, még 1,5 évesen is nagyokat aludt benne a nagyfiam.
Szerintem nagyon szép is, a huzata is tök könnyen tisztítható, a miénket szivaccsal is simán le lehet mosni.
Jó nagy alul a kosara, egy kisebb bevásárlást simán elbír. És ami a legjobb, hogy úgy is össze lehet csukni, ha van benne valami, nálunk egy pléd, pelus, popsitörlő mindig benne van.
A mózest tényleg csak kb. 3-4 hónapig lehet használni, de utána 1-2 hónappal meg már úgyis fel lehet ültetni a picit, van egy félfekvő-ülő pozíciója is a háttámlának.
Hátránya, hogy valóban bazi nehéz, kb. 15 kg, tehát ha sűrűn kell emelgetned, akkor nem ajánlom.
Ja és összecsukva is óriási helyet foglal, nekem szinte cipőkanállal fér csak bele a Honda Civicem csomagtartójába :)
Úgyhogy nekem nagyon jó a véleményem róla, bár az egyik első kereket sajnos már cserélni kellett, de az az én hülyeségem volt szerintem, mert 1 kézzel rángattam ki a csomagtartóból és beakadt a kerék, aztán ki is tört :( 5000 Ft-ért csinálták meg. De ez volt az összes szervizelése, pedig jó pár km-t futott már. A nagyfiammal majdnem 2 évig használtuk nap, mint nap, a kicsi pedig most 15 hónapos, tehát kb. 3 évet már lehúzott, van benne már vagy 1000 km :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!