Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 30. 21:52
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
2013. nov. 30. 21:54
 2/19 anonim ***** válasza:
Itt csak egy van, de az szörnyű
2013. nov. 30. 21:57
 3/19 anonim ***** válasza:
Inkább quinny, de a színe mindkettőnek borzasztó
2013. nov. 30. 21:59
 4/19 A kérdező kommentje:
A színe az el van döntve. Nagyon csajosat szeretnénk :-) és olyat ami nem mindennapi és nem is jön szembe velem az utcán :-)
2013. nov. 30. 22:03
 5/19 anonim ***** válasza:
90%

Hát szerintem is borzasztó, nem tudom elképzelni, hogy ez kényelmes és praktikus egy babának, főleg ha nagyobb vagy télen jól be van öltöztetve. De milliók állnának rendelkezésemre sem venném meg. Komolyan.

Két kicsi gyerekem van, rengeteget rohanok, cuccolok, egyik gyerek, másik gyerek, testvérfellépő, kismotor, hátizsák, kutyagumi... Hát ezeket a babakocsikat nem a hétköznapi anyukáknak találták ki az tuti. Max a Váci utcában vagy a plázákban egy ráérős fecsejre a barátnőkkel tudom elképzelni...

2013. nov. 30. 22:05
 6/19 anonim ***** válasza:

Akkor már inkább ezek:

[link]

[link]

utolsó voltam

2013. nov. 30. 22:10
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem írtam egy szóval sem, hogy hétköznapi vagyok!

A szegedi Klauzál téren is hidd el jól mutat!

Nem kioktatást kértem! És kismotor szállításra sem kell. Sőt a havi bevásárlást sem ezzel intézem!

Vannak itt szerintem Stokke és Quinny tulajdonosok! :-)

2013. nov. 30. 22:16
 8/19 anonim ***** válasza:
35%
ha a gyerek kényelme nem fontos, csak hajrá. Feltűnést tuti keltesz majd vele, így meg lesz az örömöd.
2013. nov. 30. 22:28
 9/19 A kérdező kommentje:

Igazad van! Ezek a legkényelmetlenebb babakocsik a világon! :-)

Irigyek!

2013. nov. 30. 22:44
 10/19 anonim ***** válasza:
Én a Quinny-t választanám, van ilyen márkájú babakocsim (is) és maximálisan megvagyok vele elégedve, nem csak én, de a párom is imádja. Már 1 éve nem használjuk, de nem engedi eladni! :)
2013. dec. 1. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!