Chicco ponee xs vagy simplicity? Melyiket válasszam?
A ponee-t ugyan nem ismerem, de simplicity-ik volt, kiszolgálta mindkét gyereket, nagyon-nagyon szerettem, nem vennék másfélét most sem!
nagyon könnyű kocsi, könnyen is kezelhető, mégis iszonyat strapabíró. tömegközlekedést, havat, sarat, mindent kibírt, még úgy is, hogy nekem 17 hónap van a gyerekeim között és a nagyobb gyakorlatilag a kosár hátsó peremén állva utazott az esetek többségében, tehát tesófellépőként használtuk holott ilyesmire nem lett tervezve, és se a rugózása, se a vasak-illesztések stb sehol nem sínylették meg...
egyetlen hátrányát fedeztem fel csak az évek során, de ez egy átlag gyereknél nem is merül fel... a fiam irtó nagy baba és kisgyerek, értsd: fél évesen akkora volt kb mint a másfél évesek, másfél-két évesen mint a 4 évesek stb. ezidőtájt - mivel téli gyerek - az anorákban beöltöztetve már szűkösen fért a babakocsiban, és pl a vállpántos hevedere a biztonsági övnek már rövid is volt. De egy átlagos méretű gyereknél ezek a gondok nem jönnek elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!