A bertonibababolt.hu oldalon vásárolt már valaki? Megkaptátok a megrendelt terméket?
Szia! Ez engem is érdekelne. Én még nem mertem megrendelni amit szeretnék. Azért remélem megérkezik a rendelés. Írtam nekik több üzenetet is a kapcsolatfelvételnél, de válasz nem érkezett egyikre sem.
Te megkaptad? Ha igen mennyi idő volt a szállítás?
És kaptál automata üzenetet a bolttól? Én is próbáltam rendelni egy kombiágyat előre utalással, de nem kért semmilyen bankszámlaszámot meg semmit.
Majd kaptam egy automatikus üzenetet a bolttól, hogy leadtam a rendelést. Ott van, hogy fizetési mód: Előre utlás. Pedig nem is utaltam egy forintot sem:)
Elég gáz, hogy kamu mert a bertoni hivatalos oldalán is ez a weboldal van megadva.Egy bizonyos Voloron kft. van megnevezve cégként.Telephelynek meg Budapest Forgách u. 9/b. (Hozzáteszem ezen a címen valamilyen informatikai cég működik)A voloron kft.-re meg a babakocsifutár.hu oldalt adja ki a google. De itt meg az árak nem stimmelnek.:) Édekes. Pedig megörültem, hogy jó áron megkapom azt a kombi kiságyat amit szerettem volna :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!