Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ez az autósülés szerintetek jó?

Ez az autósülés szerintetek jó?

Figyelt kérdés

4 hónapos a babánk, az ülés hosszú utakra is kell, fontos a kényelem. (több órás). Fontos, hogy isofix-es legyen. Van hordozónk, ami 13 kilóig jó, de sajnos kezdi kinőni 7 kilósan...a lába majdnem túllóg a szélén, az meg már úgy nem jó. vennünk kell sajnos nagyobb ülést neki, de a 9 kilósba nem ültethetem. és a dönthetőség is fontos, nagyobb korban is, hogy rendesen üljön. a maxi cosi-t néztem először, de az 400 euro, és nem szívesen fizetek annyit érte, az rengeteg pénz, főleg, hogy max egy évig lesz jó, utána új kell, egy nagyobb kategóriás. abból majd veszük esetleg 300-500 eurósat. ezt néztem ki. isofix, dönthető, nem olcsó, nem is drága. van valakinek ilyen?

[link]

2013. nov. 1. 12:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, a 2013-as teszten megfelelő minősítést kapott, ami abból tevődik össze, hogy a biztonság, ergonómia, tisztítás kategóriákra "jó" minősítést kapott és az anyagösszetételre, káros anyagokra kapott elégségest. És nálam a biztonság és a kényelem az első, amikor ülést választok, és ebben jó minősítést kapott... Szóval nem olyan rossz ülés ez....
2013. nov. 1. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!