Ez az autósülés szerintetek jó?
4 hónapos a babánk, az ülés hosszú utakra is kell, fontos a kényelem. (több órás). Fontos, hogy isofix-es legyen. Van hordozónk, ami 13 kilóig jó, de sajnos kezdi kinőni 7 kilósan...a lába majdnem túllóg a szélén, az meg már úgy nem jó. vennünk kell sajnos nagyobb ülést neki, de a 9 kilósba nem ültethetem. és a dönthetőség is fontos, nagyobb korban is, hogy rendesen üljön. a maxi cosi-t néztem először, de az 400 euro, és nem szívesen fizetek annyit érte, az rengeteg pénz, főleg, hogy max egy évig lesz jó, utána új kell, egy nagyobb kategóriás. abból majd veszük esetleg 300-500 eurósat. ezt néztem ki. isofix, dönthető, nem olcsó, nem is drága. van valakinek ilyen?
Az üléshez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, viszont!
A hordozótok nincs kinőve! Pont ahogy 1. válaszoló írja! A lába nyugodtan kilóghat, mikor nagyobb lesz, akkor is ki fog az ülésből! Fejrésznél tudod eldönteni, hogy ki van-e nőve, és ha a fejét takarja, akkor még bőven jó neki.
Ettől függetlenül persze vehettek ülést neki, 0-18 kg-ig.
Mi is vettünk, 4 hónapos volt a lányom, amikor vettünk neki egy drágább fajtát (Concord Ultimax). De nem olyan kevés ideig jók ezek az ülések ám! 2,5-3 éves korig szokott általában jó lenni. Persze márkafüggő is, mert van amelyik tágasabb, van amelyik szűkebb. A Concord pl tágasabb és minden paraméternek megfelel, amit írtál. Jelenleg 19 hónapos a lányom, de nagyon nagy nővésű, 3 évesnek nézik mindenfelé, 16 kg és 90 cm fölött van már. És még van egy állítási lehetőség a fejrésznél, úgy, hogy most még nőhet is ebben a fokozatban is bőven, úgyhogy még szerintem 1 évig innentől is tudjuk még használni. Utána pedig 15-36 kg-ost fogunk venni, azok már jóval olcsóbbak a felső kategóriás ülések!
Szóval szerintem ne sajnáld rá a pénzt, mert még szerintem több, mint 2 évig tudjátok használni, főleg ha átlagos mérető a babád! Én nem bántam meg, sőt!!!
Ha most 4 hósan keresel neki megfelelőt....ne a neten vedd meg
Szóval menj el üzletbe.tedd bele a babád.lásd hogy megfelelően párnzott..mindenhol jó
ott több fajtát kipróbálhatsz
Sőt..ha felírod a nevét..hazamész.rákeresel a neten.és ott tán olcsóbban megkapod
Egyébként ez az ülés amit belinkeltél : nekem nemtűnik túl párnázottnak.a fejrésznél látom a szűkítőt,de 4 hósnál még a testét is szűkítő öleli át
Azt a mi ülésünkből pl kilehet venni és akkor pont úgy néz ki mint ez.csak kékben
Szia mi ezt az ülést vettük: [link]
Nekünk is hosszú útra kellett és fontos volt a dönthetőség,+a biztonsàg. Ez az ülés 3 fokozotban dönthetö 18 kg ig jò, a kislànyunk most 16,5kg és még bőven elfér de mi màr ezt hasznàljuk 8-9 hònapos koràtòl, addig ő is szűkösen volt el a måsikban, de nem akartam venni egy köztes ülést.
3-as vagyok :)
Szerintem jól döntöttek, nem fogjátok megbánni, legalábbis mi nagyon szeretjük, és tényleg nem rövid távú befektetés...ráadásul az ADAC töréstesztje is jó lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!