Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Kagylóüléses babakocsi?...

Kagylóüléses babakocsi? Vennétek ilyet? Van ilyen valakinek?

Figyelt kérdés
Mennyire kényelmes a babának? Mennyi idős kortól használtátok? Espiro Vector Air-t néztem ki és egyben dönthető az ülése.
2013. nov. 1. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Modernnek modern, de én nem venném meg. Drága és elég kicsi is az ülése, szerintem rendesen nem lehet beleöltöztetni egy télre a babát.
2013. nov. 1. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég gyenge minőségű kocsi nem stabil stb. Én inkább valami minőségá ülést vennék, ami ugyan nem ez az olcsó kategória, de végig jó lesz.
2013. nov. 1. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Így van, ahogyan az első válaszadó írta: a kagylóülés mérete kicsi, télen nehéz belepasszírozni a felöltöztetett babát. Ha ez mégis sikerül, akkor nem tud mocorogni; kalodában van szegény.
2013. nov. 1. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem venném meg. Nem tudhatod előre, hogy a babád hason szeret-e majd aludni. Hason alvós babának pedig nem éppen a legjobb a kagylóülés.
2013. nov. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!