Bergon Camarelo Sandero kocsiról van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondoltam: [link]

És nagyon úgy tűnik, hogy a váz kivételével nekünk mindent fel kell vinni a negyedik emeltre :( (mármint hordozót, vagy a mózest az elején, mert a pincénk kissé dohos)

Köszönöm!

2013. okt. 27. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos nem cipelném fel a negyedikre. Emiatt jól gondoljátok meg. Mondjuk, ha van lift az más.
2013. okt. 27. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Ismerősöméknek ugyanilyen van.

nagyon szép, kényelmes babakocsi. De döher nagy és nehéz!

Ha mindent fel kell cipelnetek akkor nagyon jól gondold meg.

Sokszor úgy jövök haza én is a kicsi fiammal mint egy málhásló kb. Főleg ha muszáj bevásárolnom is.

babakocsitáska a vállamon, gyerkőc az egyik karomon, táska egyik-és másik kezemben+ a takarója.

Alig kapok levegőt mire a 2.-ra felérek.

ha még pluszban kellene valami babakocsi alkatrészt is cipelnem, biz isten én sírva fakadnék már a földszinten.

2013. okt. 28. 12:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos a mózest eddig úgy néz ki sehogy sem tudom lenn hagyni, csak a kocsi vázát. Még persze megy a matek...

De ennek a kocsinak elég könnyű a mózese, az egyik legkönnyebb...

2013. okt. 28. 15:30
 4/4 anonim válasza:

Jelenleg a világ legkönnyebb babakocsija az új alumínium vázas Bergon camarelo sorozat ! Nagynak valóban nagy és kényelmes babakocsi, de hordozóval együtt is csak 11 kg. Az ára kb. 120 ezer forint. A második legkönnyebb hasonló babakocsi a piacon 1 kilogrammal nehezebb, az ára viszont jóval 200 ezer felett van.

A Bergon babakocsi a kategóriájában mindig is a legkönnyebb babakocsi volt! Sajnos az Interneten, rengeteg beírás van, hogy nagyon nehéz a Bergon babakocsi. Valószínű, hogy ezt azok a bóvli babakocsi árusok irkálják be, akik arra szakosodtak, hogy átverjék a babakocsit vásárló kismamákat. Tehát, ha nem Bergon babakocsit veszel, akkor könnyen beleszaladhatsz egy gagyi babakocsiba. Csak gondolj arra, hogy a disznóhúsba piros festéket fecskendeznek, és marhahúsnak árulják.

2013. dec. 10. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!