Bergon Camarelo Sandero kocsiról van valakinek tapasztalata?
Ilyenre gondoltam: [link]
És nagyon úgy tűnik, hogy a váz kivételével nekünk mindent fel kell vinni a negyedik emeltre :( (mármint hordozót, vagy a mózest az elején, mert a pincénk kissé dohos)
Köszönöm!
Ismerősöméknek ugyanilyen van.
nagyon szép, kényelmes babakocsi. De döher nagy és nehéz!
Ha mindent fel kell cipelnetek akkor nagyon jól gondold meg.
Sokszor úgy jövök haza én is a kicsi fiammal mint egy málhásló kb. Főleg ha muszáj bevásárolnom is.
babakocsitáska a vállamon, gyerkőc az egyik karomon, táska egyik-és másik kezemben+ a takarója.
Alig kapok levegőt mire a 2.-ra felérek.
ha még pluszban kellene valami babakocsi alkatrészt is cipelnem, biz isten én sírva fakadnék már a földszinten.
Sajnos a mózest eddig úgy néz ki sehogy sem tudom lenn hagyni, csak a kocsi vázát. Még persze megy a matek...
De ennek a kocsinak elég könnyű a mózese, az egyik legkönnyebb...
Jelenleg a világ legkönnyebb babakocsija az új alumínium vázas Bergon camarelo sorozat ! Nagynak valóban nagy és kényelmes babakocsi, de hordozóval együtt is csak 11 kg. Az ára kb. 120 ezer forint. A második legkönnyebb hasonló babakocsi a piacon 1 kilogrammal nehezebb, az ára viszont jóval 200 ezer felett van.
A Bergon babakocsi a kategóriájában mindig is a legkönnyebb babakocsi volt! Sajnos az Interneten, rengeteg beírás van, hogy nagyon nehéz a Bergon babakocsi. Valószínű, hogy ezt azok a bóvli babakocsi árusok irkálják be, akik arra szakosodtak, hogy átverjék a babakocsit vásárló kismamákat. Tehát, ha nem Bergon babakocsit veszel, akkor könnyen beleszaladhatsz egy gagyi babakocsiba. Csak gondolj arra, hogy a disznóhúsba piros festéket fecskendeznek, és marhahúsnak árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!