Van valakinek tapasztalata ezzel a babakocsival kapcsolatban?
Kisfiút várunk, nem tudom, hogy a szín szempontjából ez mennyire lenne jó választás.. Egyáltalán megéri ez a babakocsi ennyi pénzért? Mire kell figyelnem a választás során? Semmi tapasztalatom nincs a babakocsik terén, mert első babáról van szó. Segítsetek légyszíves nekem. :)
Szerintem ez a babakocsi nagyon jó! a színe uniszex, ennyi pénzért nem sok. Üzletben dupla ennyiért tudnád megvenni. elég jó állapotban van,úgy látom.
Fontos, hogy könnyű legyen a kocsi,
tolhasd két irányból (a napsütés, szél miatt),
a bolygókerekes kocsit könnyebb tolni, mint a nem bolygósat,
jó, hogy át lehet sportkocsivá alakítani,
a babahordozó az autóba mindenképpen kell,
a szúnyogháló és az esővédő is fontos. én megvenném, nekem tetszik :)
Csak ezt ne , szörnyű nekem 4 hónap után szét jött lengyel sz@r ,és ezt nem csak én mondom ..
Nekünk ilyenünk van , én csak ajánlani tudom .. Nagyon jó áron van , tényleg nagyon jó babahordozó van hozzá , és a babakocsi is nagyon kényelems !
Oh de kár, pedig nagyon megtetszett, viszont akkor nem veszem meg ha ilyen rossz tapasztalataitok vannak.
Köszönöm a válaszokat. :)
Szerintem se vegyél ilyet. Egy ismerősömnek van ilyen, és nem vált be neki. Nehéz a kocsi, és tolni is nehéz.
A választás terén pedig azt gondold végig, hogy:
-milyenek az utak nálatok (sima betonon jó a kisebb kerék is, de göröngyösebben csak nagy kerekű)
-emeletes házban vagy családiban laktok a súlya miatt
-mikor fog születni a baba, hogy téliesíthető e a kocsi
-ha többet utaztok, akkor mekkorára csukható a babakocsi, hogy beférjen a csomagtartóba
A saját tapasztalataim szerint bolygókerekes legyen, mert azt még mindig lehet fixálni. Egybe legyen a tolókarja, mert a kétkarosat sokkal nehezebb tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!