Graco Mirage babakocsi?
Figyelt kérdés
6 hónapos a kisfiam, és vissza kell adnunk a kölcsön kapott babakocsit amit eddig használtunk.
2013. okt. 1. 12:42
2/4 A kérdező kommentje:
Véleményeket szeretnék a linkelt babakocsiról.
2013. okt. 1. 16:51
3/4 anonim válasza:
így már más.hát az az igazság hogy az unokahugomnak volt ilyen van benne rossz is meg jó is..az a legnagyobb baja hogy nem lehet teljesen lefektetni és nem kényelmes igy teljesen a babának. de a jó benne az meg az hogy könnyű,ami egy anyának/szülő(k)nek szerintem fontos.! de én azt mondom hogy meg kell nézni végig kell ""tapogatni"" jól szemügyre kell venni!
4/4 anonim válasza:
Én még egy 6 hónapos kisfiunak nem vennék ilyet, mi 1,5 évesen vettük , de haamr szétjött:( Igaziból nem bírja a terepet, a sok cuccot ! Pedig nálunk elég rosszak a járdák :(
Mi utána egy Chipolino Pookot vettünk , nagyon jó tartós babakocsi. Most született meg a második kisfiúnk is , és nem cseréltem le !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!