Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit csináljak a kerekével?

Mit csináljak a kerekével?

Figyelt kérdés
Vettem egy babakocsit a lányomak 2 éve, amit használtunk rendesen most jön a kistesó de sajnos a kereke nagyon meg van lazulva kikopott és már nem áll egyenesen hanem befelé dől, mit lehet vele csinálni? már nem lehet kapni vagy csak nagyon nehezen lehet ehhez a fajtához hozzá jutni de szeretném ezt használni mert nagyon jó. Haberkorn variosport.
2013. szept. 23. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdemes körülnézni a vaterán vagy egyéb használt cuccokat eladó oldalakon. A másik ötletem, hogy vannak babakocsi szervizek és velük kellene felvenni a kapcsolatot. [link] A harmadik ötletem, hogy ha nagyon nem találtok ilyen kocsit akkor utána nézni, hogy ehhez a kocsihoz melyik babakocsi kereke illene a legjobban, és ez esetben mind a 4-et lecserélhetné apa és megszerelhetné, hogy jól álljanak benne az új kerekek. (Én nagyon ajánlom a babakocsi szervizet, mert nekünk is nem rég egy olyan kis pöcök hiányzott amit sehol nem lehet venni, és a szervizben sem "árulnak" elvileg, de a pasi akivel beszéltem telefonon azt mondta meg oldja. :D
2013. szept. 23. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálkozz kerékpár szervizben, talán tudnak segíteni...
2013. szept. 23. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
2013. szept. 23. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt esetleg nem tudjátok megmondani hogy milyen áron szervizelik?
2013. szept. 23. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Sajnos nem, mert nekünk más szervizzel volt dolgunk, és csak egy kis pöcök kellett. Kerekeket nem tudom vajon mennyiért cserélnek a ti kocsitokban. Csak tippre mondom, hogy szerintem 5000-10000Ft közötti összeg lenne a szerviz. Ezért lenne jó találni használtan egy kocsit, vagy hozzá illő kerekeket. Nem tudom szervizen kívül van e olyan pl. baba bolt ahol árulnak babakocsi kereket.
2013. szept. 23. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!