Milyen gyerekülést vegyek?
14 hónapos a babám 11 kg! 40 000 Ft- om van rá, és olyat szeretnék ami biztonságos!
Egyenlőre 2 között gondolkodom, de ha van valakinek jobb ötlete linkeljen!
Várom a véleményeket!
Hát ha már nem háttal szeretnéd bekötni, akkor ez pl most akciós és felső kategóriás márka, az egyik legjobb gyártó, jó törésteszttel:
Azoknak, amiket linkeltél nincs Adac töréstesztje :(
Ha muszáj 9-36 kg-os ülést venni, akkor én is a Cybexre szavazok.
Az első fejszűkítője a nullával egyenlő egy 11 kg-os babánál.
A második: olyan ülést nem vennék, aminek levehető a háttámlája.
Az 5 éves 130 cm és 25 kg-os gyerekem is olyanban utazik, aminek nem levehető a háttámlája, és még évekig ilyenben fog utazni. (Cybex)
Próbáld bele a gyereked, el fog veszni bennük.
Köszi a válaszokat!
El fogok menni a Brendonba és beleültetem a kisfiamat nézzük meg, hogy érzi benne magát!
Várok további voksokat!
Nekünk egy olcsóbb, de szerintem teljesen biztonságos ülésünk van, a fiam most 3,5 évesen is bőven jó benne, a feje sem lóg ki felül, szerintem még egy jó ideig ebben fog utazni. 9-25-öst vennék mindenképp, nem 9-36-ost. Egy ilyen pici gyerek még viszonylag sokat alszik, és ezt az ülést szinte fekvősre lehet állítani akár menet közben is. Én nagyon ajánlom, bár hozzáteszem, ha sokat kell ki/be szerelned, akkor szidni fogod mert az a része kicsit macerás, bár meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!