Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Fekete babakocsit vennél...

Fekete babakocsit vennél kisfiadnak?

Figyelt kérdés
Ha nem, miért?

2013. szept. 14. 23:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de nyáron nem lesz nagyon meleg egy full fekete kocsi? Egyébként nincs bajom a színnel, elegáns és uniszex.
2013. szept. 15. 04:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem, mégpedig olyan megfontolásból, hogy nyáron szerintem baromi meleg lehet, ha rátűz a nap. Egyébként a színnel nincs bajom.
2013. szept. 15. 09:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem is csak annyi bajom van vele h nyáron felmelegedhet nagyon. De amúgy lehet mi is fekete lila vagy fekete fehér kocsi mellett fogunk dönteni mert az a kocsi ami nagyon tetszik nincs más szinbe...:D :O

Én csak ettől félek h az meleg lesz...

2013. szept. 15. 09:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekünk fekete ABC Desing babakocsink van, 50+ fényvédőt tartalmaz az anyag, és a nyári melegben én is azt gondoltam, hogy felforrósodik, de meglepődve tapasztaltam, hogy teljesen hideg maradt!!

Szóval ez anyag és minőségfüggő. Nem feltételezem, hogy ezek a babakocsik, amit kérdező is kinézett nem melegszenek fel... Kizártnak tartom...

2013. szept. 15. 10:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Nah szóval szerintem amit kinézett a kérdező, szerintem jó minőségű, nem fog felmelegedni..de utána kell kérdezni, ahogy látom a kérdéseket, akad a GYK-n bőven akinek ilyen babakocsija van...
2013. szept. 15. 10:18
 16/20 anonim ***** válasza:

14-es milyen kocsitok van abc diseng bol? Én is pont azon q markan gondolkozok de elkeserit h nem nagyon gyártanak "szinest". Akkor nem kell aggódni h fekete a kocsi?

13 as voltam...

2013. szept. 15. 12:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekünk ABC Design Primo-nk van, tehát ez már "csak" sportkocsi, de ebből is ez a helyzet, hogy valamiért nem túl színes a paletta.Nekünk ilyen van:

[link]

Ennek is hatalmas a kupolája, látszik a képeken, mennyire előre lehet húzni, és dönthető ugyebár. Mégis mint írtam teljesen hideg maradt az anyag, pedig ott álltam mellette fekete nadrágban a tűző napon, és majd' meggyulladtam.

A többi babakocsiját is ebből az anyagból gyártja, legalábbis ott fityegett a Brendonban a cetli rajtuk ahogy emlékszem, hogy +50 faktoros védelem van benne...

Szóval ettől ne félj, szuperek az ABC D. babakocsik. Ha az elején járnánk, akkor újszülött kocsit is tőlük választanék, mert imádom :)

2013. szept. 15. 13:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Jól néz ki nagyon:) nekünk újszülött kocsira van szükségünk es a condor 4S et néztem ki:) ez nagyon tetszik de ha nem kislány lesz meg leszünk lőve mert akkor fekete alapszinüt kell válasszunk:)
2013. szept. 15. 14:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a fekete-fehér nagyon klasszul néz ki, a Condorban is (sportkocsivá alakítva majdnem olyan, mind a miénk :D ) És egyébként kislányunk van :D

Tisztán tartani is nagyon könnyű, szóval szerintem egyáltalán nem kell tőle félni...

2013. szept. 15. 14:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért ne? Egy dolog kérdéses a melegen kívűl ,hogy nem fakul-e ki nyáton ez a szìn. Egyébként elegáns és lánynak is jól mutathat.
2013. szept. 15. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!