Fekete babakocsit vennél kisfiadnak?
Nekem is csak annyi bajom van vele h nyáron felmelegedhet nagyon. De amúgy lehet mi is fekete lila vagy fekete fehér kocsi mellett fogunk dönteni mert az a kocsi ami nagyon tetszik nincs más szinbe...:D :O
Én csak ettől félek h az meleg lesz...
Nekünk fekete ABC Desing babakocsink van, 50+ fényvédőt tartalmaz az anyag, és a nyári melegben én is azt gondoltam, hogy felforrósodik, de meglepődve tapasztaltam, hogy teljesen hideg maradt!!
Szóval ez anyag és minőségfüggő. Nem feltételezem, hogy ezek a babakocsik, amit kérdező is kinézett nem melegszenek fel... Kizártnak tartom...
14-es milyen kocsitok van abc diseng bol? Én is pont azon q markan gondolkozok de elkeserit h nem nagyon gyártanak "szinest". Akkor nem kell aggódni h fekete a kocsi?
13 as voltam...
Nekünk ABC Design Primo-nk van, tehát ez már "csak" sportkocsi, de ebből is ez a helyzet, hogy valamiért nem túl színes a paletta.Nekünk ilyen van:
Ennek is hatalmas a kupolája, látszik a képeken, mennyire előre lehet húzni, és dönthető ugyebár. Mégis mint írtam teljesen hideg maradt az anyag, pedig ott álltam mellette fekete nadrágban a tűző napon, és majd' meggyulladtam.
A többi babakocsiját is ebből az anyagból gyártja, legalábbis ott fityegett a Brendonban a cetli rajtuk ahogy emlékszem, hogy +50 faktoros védelem van benne...
Szóval ettől ne félj, szuperek az ABC D. babakocsik. Ha az elején járnánk, akkor újszülött kocsit is tőlük választanék, mert imádom :)
Szerintem a fekete-fehér nagyon klasszul néz ki, a Condorban is (sportkocsivá alakítva majdnem olyan, mind a miénk :D ) És egyébként kislányunk van :D
Tisztán tartani is nagyon könnyű, szóval szerintem egyáltalán nem kell tőle félni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!