Télre kell lábzsák a babkocsiba egy 15 hósnak? Vagy elég az overál+vastag takaró?
Enyém ilyen korában sokszor kiszállt és a koszos cipőjével visszaszállt utána a kocsiba, így nem raktam rá soha a lábzsákot se és mást se.
Mivel rajta volt az overáll, nem fázott.
Ha nem szállogat ki a gyerek és sokat mentek kifejezetten sétálni, úgy hogy csak te sétálsz, ő meg ül vagy alszik, akkor jó a lábzsák, amúgy felesleges.
Nekünk van a babakocsinkhoz, de megmondom őszintén ennyi idősen már a babakocsit sem használtuk, csak ha egyedül mentem a gyerekkel vásárolni, ha apával együtt megyünk valahová, akkor nem is viszünk babakocsit, ha elfárad felül apa nyakába.
És egyébként is szerintem ennyi idős gyerkőcnél már bőven elég az overáll, úgyis izeg mozog, max ha elalszik, akkor takartam be tavaly télen, meg raktam rá a lábzsákot, de akkor még csak 9-11 hónapos volt. 15 hónaposan már nem aludt babakocsiban...
Szóval szerintem elég a takaró, ha úgy alakul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!