3/8 anonim válasza:
Abc design primo. Régebbi modell.
Az új modell új ára 55e ft. 2012es modell használtan 27e ft
Ha ez jó állapotú akkor max 18e
4/8 A kérdező kommentje:
Értem...nagyon szép állapotú,lábzsákkal,szúnyoghálóval...szinte hibátlan.
Kicsit a színe fakult,de egyébként hibátlan.Szerelmes lettem bele(láttam élőben)...csak nem tudtam mennyit ér.Bár láttam az eredeti számláját,tényleg 55volt+6ezer a lábzsák.
2013. aug. 17. 14:54
5/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem 55,hanem 50.
2013. aug. 17. 14:55
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. Én azért írtam ilyen keveset, mert újszülött babakocsit vettem 16000-ért, úgy, hogy egy márkás kocsiról van szó, sportkocsiként is használható, csomó tartozék van hozzá (többek között lábzsák, napernyő és esővédő is), és az első gazdája alig használta. Ezek után egy sportbabakocsiért biztos nem adnék 5000-nél többet... Még akkor sem, ha beleszerettem. :) Persze, ezt Neked kell tudni, ha van rá keret, és tényleg nagyon tetszik, akkor miért ne?
7/8 anonim válasza:
Ez is használható újszülöttnek , mert teljesen vízszintesig dönthető, és még babyhordó is csatlakoztatható hozzá
8/8 anonim válasza:
Szerintem kb 15 ezer a reális ár, mert 20 ezertől már egész jókat lehet venni újan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!