Mi a véleményetek erről a babkocsiról?
Figyelt kérdés
Nekem semmi tapasztalatom sincs a babkocsik terén, légyszíves segítsetek! Nagyon jól leárazták most a brendonba! Http://www.brendon.hu/Products/Details/381872013. júl. 4. 11:33
1/5 anonim válasza:
Ismerősöknek volt, nagyon szerették, csak ellopták nekik. Nagy előnye, hogy esernyőre csukható a kocsi, így autóban hordozni könnyebb.
2/5 anonim válasza:
Nekem is tetszik! Többféle babakocsink volt/van, így van tapasztatom. Ez kiszolgálja a babát végig, bár, amikor "nagy" lesz(1-2 éves), akkor nehéz lesz emelgetni, ha tömegközlekedsz vele, de ha ez nincs tervbe, akkor mindenképpen ajánlom! Ha mégis, akkor veszel egy pici, könnyű pár ezer ft-os sport babakocsit, vagy hordozod az utazás alatt... :)
3/5 anonim válasza:
Nem valami strapabíró, kicsik a kerekei, én valami minőségibbet vennék.
4/5 A kérdező kommentje:
nekem is tetszik nagyon,miért baj,hogy nem hatamas kerekei vannak,nem terepre akarom !?
2013. júl. 4. 20:53
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 4. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!