Milyen ez a babakocsi?
Vagy esetleg tudtok ajánlani 120.000,- kategóriában jobb vagy hasonló babakocsit. Köszönöm :)
Ezt láttad már:
Nekünk is Espiro van, csak Atlantic, az jóval nehezebb mint ez amit belinkeltem. Ha tehetném én ilyet vennék.
A Cam-nél, amit először linkeltél, láttad, hogy a kép illusztráció és két tolókaros az igazi kocsi? Olyat nem ajánlok, sokkal nehezebb tolni.
Szia!
Nekem Neonato babakocsim volt (ugyanaz, mint a Cam, csak más a neve, ugyanúgy olasz stb.) és amiért eladtam: kicsik a kerekei és nem rugóznak megfelelően, rossz utakon, esetleg ahol nincs járda, vagy aszfalt, ott nem lehet jól tolni. Nagyon jó volt a mózeskosár, a fiam imádta, de amikor a sportrészt összeraktam... az valami rettenet. Ingatag, nem tűnt kényelmesnek stb. És igen, olyan babakocsit vegyél, aminek egyben van a tolókarja. Amúgy jó babakocsi, de nem ér ennyi pénzt.
És amit én ajánlanék, szintén tapasztalatból. A barátnőm vett egy Anmar Hilux babakocsit, aminek felfújható kerekei vannak, elöl bolygókerekek és nagyon masszív, a sportrésze tágas, kényelmes, vízszintesig dönthető, szóval szuper, jól irányítható, a mózeskosár
háttámlája a vízszintesen kívül még kb. 3 pozícióban állítható. Nem is hallottam előtte erről a babakocsiról, de sárgultam az irigységtől, sokat sétáltunk együtt a két gyerekkel, és láttam a különbséget. Ja, az ára kb. 75.000-80.000,- Ft a mózessel, sportrésszel, autós hordozóval. Keress rá a neten.
Amit nem tudok, hogy mekkora a súlya, mert lehet, hogy a 4. emeletre nem jó cipelni, de mi kertes házban lakunk.
ha már ennyiért nézelődsz,vegyél Stokke babakocsit
Stokke mióta van benne abba az árkategóriába amiben nézelődök? 280.000 kb maga a babakocsi, külön a mózes vagy 60.000 és a hordozó is 60-70e ft. Elhiszem, hogy ez a babakocsik véleménye, de azért...
Köszönöm a válaszokat. A Graco Evo-nál maradtunk a párommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!