Milyen ez a babakocsi?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy esetleg tudtok ajánlani 120.000,- kategóriában jobb vagy hasonló babakocsit. Köszönöm :)

2013. jún. 27. 16:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én Graco és Pierre Cardinért nem adnék 80-120 ezret!!
2013. jún. 27. 17:57
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jó kocsi és szép is, a kerekekről meg csak annyit, hogy a Peg Perego kocsimnak kb. ekkora kerekei vannak és simán toltam hóban is úgy, hogy benne ült a 10 hónaposom és a tesófellépőn állt a 3 évesem. És nincs rece a kerekén. Pierre Cardint nem vennék, az általad linkeltek közül a Cam-ot venném.
2013. jún. 28. 00:28
 13/24 anonim ***** válasza:

Ezt láttad már:

[link]

Nekünk is Espiro van, csak Atlantic, az jóval nehezebb mint ez amit belinkeltem. Ha tehetném én ilyet vennék.

A Cam-nél, amit először linkeltél, láttad, hogy a kép illusztráció és két tolókaros az igazi kocsi? Olyat nem ajánlok, sokkal nehezebb tolni.

2013. jún. 28. 10:58
 14/24 anonim ***** válasza:
Utolsó a cam comby familynek van egybekaros, és két karos babakocsija is :-))))
2013. jún. 28. 13:53
 15/24 A kérdező kommentje:
Graco Evo babakocsi lesz végül :) Graco babakocsikról vélemény?
2013. jún. 28. 14:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem Neonato babakocsim volt (ugyanaz, mint a Cam, csak más a neve, ugyanúgy olasz stb.) és amiért eladtam: kicsik a kerekei és nem rugóznak megfelelően, rossz utakon, esetleg ahol nincs járda, vagy aszfalt, ott nem lehet jól tolni. Nagyon jó volt a mózeskosár, a fiam imádta, de amikor a sportrészt összeraktam... az valami rettenet. Ingatag, nem tűnt kényelmesnek stb. És igen, olyan babakocsit vegyél, aminek egyben van a tolókarja. Amúgy jó babakocsi, de nem ér ennyi pénzt.

És amit én ajánlanék, szintén tapasztalatból. A barátnőm vett egy Anmar Hilux babakocsit, aminek felfújható kerekei vannak, elöl bolygókerekek és nagyon masszív, a sportrésze tágas, kényelmes, vízszintesig dönthető, szóval szuper, jól irányítható, a mózeskosár

háttámlája a vízszintesen kívül még kb. 3 pozícióban állítható. Nem is hallottam előtte erről a babakocsiról, de sárgultam az irigységtől, sokat sétáltunk együtt a két gyerekkel, és láttam a különbséget. Ja, az ára kb. 75.000-80.000,- Ft a mózessel, sportrésszel, autós hordozóval. Keress rá a neten.

Amit nem tudok, hogy mekkora a súlya, mert lehet, hogy a 4. emeletre nem jó cipelni, de mi kertes házban lakunk.

2013. jún. 28. 14:25
 17/24 anonim ***** válasza:

Én ezt is ajánlom neked, szerintem ugyanolyan jó, mint a 120 ezres babakocsik:

[link]

De ha Graco, akkor inkább ez, bár 80 ezerrel drágább, mint amit te linkeltél:

[link]

Nekem Graco testvérkocsim volt, én nagyon szerettem!

2013. jún. 28. 14:32
 18/24 anonim ***** válasza:
szerintem semmiképp.140k-t kiadni egy mózesért?abból már megveszel 3komplett JÓ babakocsit.
2013. jún. 28. 20:54
 19/24 anonim ***** válasza:

ha már ennyiért nézelődsz,vegyél Stokke babakocsit

[link]

2013. jún. 28. 20:56
 20/24 A kérdező kommentje:

Stokke mióta van benne abba az árkategóriába amiben nézelődök? 280.000 kb maga a babakocsi, külön a mózes vagy 60.000 és a hordozó is 60-70e ft. Elhiszem, hogy ez a babakocsik véleménye, de azért...

Köszönöm a válaszokat. A Graco Evo-nál maradtunk a párommal :)

2013. jún. 29. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!