Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ténlyeg ennyibe kerül manapság...

Ténlyeg ennyibe kerül manapság egy jó kvalitású babakocsi?!

Figyelt kérdés

Nincs gyerekem, még egy jó darabig nem is lesz, viszont a rokonommal eggyütt mentünk el venni - neki most lett babája. Stokke-ot vett, ráadásul Travel System, tényleg kurv@ jó kocsi, de mi kerül ezen ennyibe? Vagy ez már tényleg luxuskategória? Bocs, de egyáltalán nem vagyok otthon az ilyen babadolgokban.

Stokke Travel System babakocsi (váz, mózes, ülőrész, hordozó) - 419 000 huf

Téli csomag - 82 290 huf 

Báránybőr a téli csomaghoz - 67 500 huf

Téli lábzsák - 31 900 huf

Nyári csomag - 49 790 huf

Utazótáska (amibe belefér a babakocsi) - 45 390 huf 

Pohártartó -5690 huf

Pelenkázótáska - 31 900 huf 

Napernyő 13 900 

Takaró - 13 490 

Végösszeg: 760850 huf

#babakocsi #stokker
2013. máj. 24. 22:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%

téli ccsomag:

[link]

[link]

nyári csomag:

[link]

Ez semmi más, mint "divatozás"

2013. máj. 25. 14:39
 12/26 anonim ***** válasza:
74%

Hát én ha ilyen "téli csomagot" látnék szembe jönni az utcán, tuti kiröhögném :)

A nyárit sem tartom többre.

Nevetséges felvágás...

2013. máj. 25. 15:57
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nagyon tetszik! Ha nagyon sok pénzem lenne, bizony ilyet vennék. Mivel nagyon sok nincs, így maradok talán a espiro vectornál.:)
2013. máj. 25. 16:54
 14/26 anonim ***** válasza:
69%

szerintem meg abszolute nem túlzás...

nekem is stokke evo van, nem cserélném le, főképp mikor meglátom valami giraffe club vagy mi meg pierre cardin huzatát, hátamon áll a szőr, olyan műszál, merev, soha nem tenném bele a gyerekemet....

a minőséget meg kell fizetni, babakocsiban is...

2013. máj. 25. 19:14
 15/26 anonim ***** válasza:
57%

14-es vagyok

a másik kocsink egy bugaboo donkey, inkább Ne nézzétek meg mennyibe kerül

2013. máj. 25. 19:15
 16/26 A kérdező kommentje:
Rokonomnak is van egy másik kocsija, Abc Design Pramy Lux, ha jól emlékszem, "csak" 100e-be került, mózes és ülőrész (plusz kellékek), de az persze nem olyan mutatós, mint a Stokke, viszont kell nekik, mivel a szuperkocsi, amit közel 1millába került, rossz terepviszonyok közt nem alkalmazható. Ha már négyszázezret kell fizetni egy Xploryért, akkor szerintem legyen benne minden, és ne kelljen másik kocsit venni mellé, de lehet, hogy én látom rosszul. Persze rokonom isteníti a Stokkot, így meg úgy, bár nekem nincs valami nagy tapasztalatom ebben, de azért ilyen áron nem kellenne (pedig megtehetném, de azért a költekezésnek is van határa). Hál Istennek messze van még ez a babatéma. Majd akkor szörnyülködöm az árakon :D
2013. máj. 25. 19:57
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem egy nagyon jó babakocsi. Vannak teljesen más kategóriájú babakocsik. Ezt úgy tudnám mondani, hogy vannak suzikik és ferrarik is az utakon és biztos, hogy egy fényszóró olcsóbb lesz a suzukihoz mint a ferrarihoz, viszont óriási a minőségi különbség. Még is vásárolnak ferrarit is és suzukit is. Hozzá pedig a suzukis nem érti miért dob ki valaki ,,annyi pénzt" egy ferrarira amiből ő adott esetben egy lakást vesz.

Én pink színben vettem meg ami limitált kiadás. Ez azért más mert itt eleve meg kellett venni a napernyőt, pelenkázótáskát meg a takarót. Vagyi benne volt a szettben, de picivel többe is került, tehát nem ,,ajándék". Viszont ezeket külön nem lehetett volna hozzá megvenni.

A nyári szettben van egy praktikus flottír huzat az üléshez ami nagyon jó. Így nálunk is két ernyő van, de a rózsaszínt ki se bontottam még mivel bőven elég a kupola. Amikor vettem ajándék volt a mózeses változathoz az autós ülés is (habár az autómhoz alapból volt egy, de annál az isi sleep klasszisokkal komfortosabb).

A téliszettben pedig van egy bárányszőr ülésborító ami szintén szuper. A kézmelegítő pedig valóban jó! Komolyan! Nem sokat járkálok babakocsival télen, de tényleg hideg a váz olyankor. Nem tudom milyen anyagból van és én egyébként is fázós vagyok, így jó érzés úgy tolni.

Most a kislányom lassan 2 éves lesz és jön a kisöccse. Most egy blue melange textilszettet fgok csak a kocsira venni.

Ez egy nagyon jó ötlet, hogy ennyire könyen lcserélhető a textil. A tél huzat fejér, az uniszex, a nyári rózsaszín így az is csere lesz.

Viszont ennél nagyobb bevásárlásra babakocsi terén nem lesz szükség. Tényleg ugyan olyanállapotban van a kocsi mintha most toltam volna ki az üzletből. Én mindig lemostam a kerekeit a garázsban amikor sétából hazamentünk, mert utálom, ha a kocsi csomagtartója koszos. Aztán a lányom elkezdett triciklizni és kismotorozni így néhány hónapja csak bevásárláshoz vettük elő. Egy darab karc sincs vagy folt vagy bármi. Tényleg nagyon hálás kocsi.

Soha nem kerültem olyan helyezbe, hogy túrázni mentem volna a babakocsival így erről nyilatkozni nem tudok. Viszont utaztam már vele repülővel és apukánk a reptéri táskájával simán felemeli és ráteszi a poggyászkocsira. Összecsukni is elég könnyű. Sajnos nem lehet ici-picire csukni, de eleve kedvelem a telepjáró autókat jó nagy csomagtérrel.

Szerintem babakocsiként csillagos ötös, de aki azt várja, hogy kávét fog főzni az csalódni fog. Ez egy babakocsi. Könnyen tolható és irányítható fél kézzel, könnyen dőlíthető az ülés mindekét irányból, könyenn lejjebb engedhető az ülés és külön állítható a karfa is egy mozdulattal. Tényleg vannak jó és praktikus részei ami felső kategóriássá teszi. Azért van nála jóval drágább babakocsi is. Pl a silver cross babakocsi szerintem csúnya és 800ezer ft. Én pl már nem biztos, hogy ennyi pénzt kiadtam volna érte (tartozékok nélkül), de így cakkon pakk az egész szerintem megérte az árát főleg így, hogy a kistesó is simán fogja tudni használni.

Furcsa, mert új bölcsőt vettem és mivel nagyn a rózsaszínre mentem az előző vásárláskor most kifejezetten a kékekre mentem rá, még sem gondolkodtam azon, hogy új kocsit vennék, mert teljesen szép a már meglévő.

Én most nem azért akartam írni, hogy ,,bibibii" ahogyan sokak teszik. szerintem van akinek a 100 ezer ft-os babakocsi sem megfizethető és sajnos ez nem az emberek hanem a gazdasági váltság hibája. De ésszerűen belegondolva az az ember aki havi 100-200 ezer ft-ot keres az nem fog ennyi pénzt fizetni egy babakocsiért. Ott inkább ha babakocsi ,,hiányosságait" elfogadja és nem tartja fontosnak őket.

Egy gyerek felnevelésében nem az agyagi környezet az elsőszám, hanem, hogy a szükséges feltételek mellett a szülők mennyi időt töltenek a gyerekükkel és mennyire szeretgetik őt. Nem fogom attól jobban szeretni a gyerekemet, hogy egy jobb minőségű babakocsiban tolom, de szeretném megjegyezni, hogy kevésbé sem!

Ha számodra ez egy megdöbbentő árkategória, akkor ne erre spekuláj. Valószínűleg egy másik típusú babakocsit fogsz vásárolni amikor gyermeked születik. Van rengeteg típus, rengeteg különböző árral.

Nem az a hülyeség, hogy megveszi az aki(bár tisztában van a pénz értékkel) megveszia babakocsit, mert nem jelent anyagi terhet. Hanem az lenne hülyeség, ha valaki úgy gyűjtené rá a pénzt össze, mert nem tudja megvenni. Ebben az esetben semmi szükség egy ilyen kocsira, mert nem ettől lesz a gyereknek a ,,legjobb". Ez igazából elsősorban a szülőnek kényelem. Nem azért vesz meg valaki egy luxus autót se, mert egy középkategóriás autóval nem érne oda ahová akar. Egyszerűen annyi, hogy ha van rá lehetősége, akkor egy sokkalkényelmesebb vagy adott esetben tetszetősebbet választ a tulajdonos és nyilván fizet azért az extra szolgáltatásért amit esetleg a többi típusban nem érhetne el.

2013. máj. 27. 01:34
 18/26 anonim ***** válasza:
63%

Nekem peg perego pliko switch babakocsim van, a második gyerek nyűvi! Esernyőre csukható, könnyű, befér a csomagtartóba! Van hozzá mózes, sportülés és autós hordozó, mindegyik a vázra pattintható. Lábzsák, pelenkázótáska volt hozzá. 2.5 éve volt kb 120 ezer ft. Mi nagyon sokat használjuk, rossz terepen is, és jól bírja! A sportülés vízszintesig dönthető, simán aludt benne még 1.5 évesen a fiam! Ennél több nem kell egy babakocsizáshoz szerintem! Nyilván ez nem egy "Ferrari", de kényelmes, esztétikus, strapabíró!

Vehettünk volna drágábbat is, de minek? Elsősorban a praktikusság dominált választásnál! A sok kiegészítőtől a gyereknek nem lesz jobb, max anyuka dicsekedhet vele!

2013. máj. 27. 10:08
 19/26 anonim ***** válasza:
61%

nekem is volt switchem, de az 1 éves gyerekem nem fért el benne, ráadásul nem is hasonlítható a stokke-hoz

jó a switch is(az easy drive),de nyilván nem egy kategória

egyébként "csomagtartós" babakocsink egy peg perego book plus most éppen,de nem egy nagy durr, arra pont elég, hogy itt-ott kivegyem a kocsiból,de sétálós babakocsinak nekem gagyi,de lehet velem van a probléma

2013. máj. 27. 13:54
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor(többszázezres babakocsikon merengve, meghogy a legjobbat akarják a kicsinek) somolygok magamban, hogy ha az anyukák tudnák, hogy a legjobb a babának (meg neki) ha egy kendőben magán hordja, akkor rötyöghetnékem támad:D. Ja, abból is van százezres, hamár rongyrázás, na az tutiűberfaxa :DDD
2013. máj. 27. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!