Ezt nem értem. Akkor a csatos hordozókat most mégis mikortól lehet haszálni?
Csatosba csak akkor lehet tenni csecsemőt ha már ül, vagy mászik, vagyis 6 hónapos kora után.
A csatos nem tartja a gerincét olyan stabilan, mint egy kendő, vagy akár a sima mei tai, ezért nem szabad előtte beletenni.
Másrészről még el is veszne benne egy kisebb baba.
A lányom 5 hónapos, van csatosunk, de még nem használom és sem, nagyon nagy még neki.
Amit a weboldalakon írnak csak reklámfogás, hogy vedd meg a terméket.
Tudom, árulnak hozzá újszülött szűkítő néven tartozékot, de ezt is csak azért találták ki, hogy minél előbb vedd meg az árujukat.
Nem szentírás, de szerintem ez az oldal jól leírja a dolgokat:
Nekem is tetszettek ezek a csatos hordozók, már ott tartottam, hogy megveszem. Aztán jobban utána olvastam, és nekem is az jött le, ahogy itt is többen írják, hogy a hordozókendő az egyedüli egészséges eszköz, hiába hirdetik a csatosnál is, hogy jó...sajna csak ülni tudó gyereket rajnék bele jó szívvel...vagy azt sem...úgyhogy le is tettem róla....
Újszülött kortól semmiképp...
3-as, szerintem ami tesódéknak van, az kenguru lesz, mert abból van olyan, amit újszülött kortól lehet használni.
Én is kerekesszékes vagyok, szintén kenguruval sétálunk újszülött kora óta. A többi hordozóeszköz nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!