Miért van sok olyan kérdés, hogy 8-9-10 hónapos babának keresnek babakocsit?
Figyelt kérdés
Ők előtte mit használtak, ami már nem jó ilyenkor? Érdemes ilyen korban lecserélni a korábbit valamiért? Bocsi, ha hülye kérdés, de nem igazán értem.2013. máj. 21. 11:03
1/4 anonim válasza:
Aki ilyen idősnek vesz babakocsit, annak valószínűleg terep kocsija volt eddig, és mostmár hogy ül a baba és nagyobb, le akarja cserélni könnyű sport, vagy esernyő kocsira. Én is így csináltam anno.
2/4 anonim válasza:
Kevés olyan anyukát ismerek, aki egy babakocsival csinálta végig az első 3 évet. Az ok az, hogy változnak az igények. És használat közben derül ki, hogy valóban olyan e a kocsi, mint elképzelte az ember. Pl egy nagy kerekű, széles babakocsi jó amíg a baba csak alszik benne. De nagyon nehéz vele közlekedni, bkv-ni, és szinte lehetetlen lépcsős aluljáróba lecipelni benne egy 10 kilós gyerekkel. Ekkor váltanak egy kisebb, könnyebb kocsira.
Meg vannak olyan kocsik, amik kényelmesek amíg le vannak döntve, de valahogy béna a kidolgozásuk, és ha ül a baba, akkor kényelmetlen.
3/4 anonim válasza:
Nagyjából leírták előttem. Már ül a fiam, a hordozót kinőtte, a mózes is felesleges, a sportrész elég nagy a vázzal, nehéz a közlekedés autóval. Miért álljon Benne 100 ezer forintom? Így eladtam és vettem egy könnyű szuper sportkocsit, amiben nagyon jól elvan, egy kézzel összecsukom, és viszem, az autóban is marad hely...
4/4 anonim válasza:
én is most akarok majd venni egy újat, könnyebbet. mivel 3 funkciós babakocsink van, ezért nem a legkönnyebb. viszont nem akarom eladni, mert a nagy kerekek nagyon jól jönnek mondjuk télen, amikor hó van. száraz, tiszta időben viszont kényelmesebb egy könnyebb, kisebb kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!