Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért van sok olyan kérdés,...

Miért van sok olyan kérdés, hogy 8-9-10 hónapos babának keresnek babakocsit?

Figyelt kérdés
Ők előtte mit használtak, ami már nem jó ilyenkor? Érdemes ilyen korban lecserélni a korábbit valamiért? Bocsi, ha hülye kérdés, de nem igazán értem.
2013. máj. 21. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Aki ilyen idősnek vesz babakocsit, annak valószínűleg terep kocsija volt eddig, és mostmár hogy ül a baba és nagyobb, le akarja cserélni könnyű sport, vagy esernyő kocsira. Én is így csináltam anno.
2013. máj. 21. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Kevés olyan anyukát ismerek, aki egy babakocsival csinálta végig az első 3 évet. Az ok az, hogy változnak az igények. És használat közben derül ki, hogy valóban olyan e a kocsi, mint elképzelte az ember. Pl egy nagy kerekű, széles babakocsi jó amíg a baba csak alszik benne. De nagyon nehéz vele közlekedni, bkv-ni, és szinte lehetetlen lépcsős aluljáróba lecipelni benne egy 10 kilós gyerekkel. Ekkor váltanak egy kisebb, könnyebb kocsira.

Meg vannak olyan kocsik, amik kényelmesek amíg le vannak döntve, de valahogy béna a kidolgozásuk, és ha ül a baba, akkor kényelmetlen.

2013. máj. 21. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyjából leírták előttem. Már ül a fiam, a hordozót kinőtte, a mózes is felesleges, a sportrész elég nagy a vázzal, nehéz a közlekedés autóval. Miért álljon Benne 100 ezer forintom? Így eladtam és vettem egy könnyű szuper sportkocsit, amiben nagyon jól elvan, egy kézzel összecsukom, és viszem, az autóban is marad hely...
2013. máj. 21. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
én is most akarok majd venni egy újat, könnyebbet. mivel 3 funkciós babakocsink van, ezért nem a legkönnyebb. viszont nem akarom eladni, mert a nagy kerekek nagyon jól jönnek mondjuk télen, amikor hó van. száraz, tiszta időben viszont kényelmesebb egy könnyebb, kisebb kocsi.
2013. máj. 21. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!