Babakocsi-vásárlás előtt állunk . Teljes a káosz. Szerettem volna nagy kerekűt, de nagyon nehezek (a magam 50 kilójával az autó hátuljába beemelgetni), így most már lejjebb adtam, de egészen kis kerekűt még így sem szeretnék. Mit javasolnátok?
Sziasztok!
Végül is többnapi internetes kutakodás és fórumos vélemények után körvonalazódott, hogy milyen kocsikat szeretnék megnézni (Hauck Viper Trio Set, Pierre Carden Ps 682, Espiro Vector air), így kinéztem három babaáruházat Budaörsön, hogy kipróbálgassam őket. Vidéki vagyok, erre max. bababoltok vannak, hadd ne részletezzem milyen kínálattal...
A három boltból az egyik állítólag éppen pár hete szűnt meg (Yobaby diszkont), úgyhogy az Elefániban, utána pedig a Brendonban néztünk körül.
Az Elefániban a Pierre Carden 682-est nem találtuk, viszont a 870-es nekem nagyon megtetszett. Elől két közepes, hátul két nagy kerék, van hozzá mózes, és hordozó is. A hátsó nagy kerekek pumpálhatóak. A hordozó valami eszméletlen könnyű! Hátrányának láttuk, hogy a kocsi alatti csomagtároló nagyon kicsi és a páromnak az sem tetszett, hogy egy ponton csatlakozott a mózes, más nem tartotta, így nem látszott túl stabilnak (előre-hátra volt egy kis billegő mozgása). A csatlakozás egyik rugója már elengedett, vacakolt ... valószínűleg a vevői erőltetésnek engedve. A párom emiatt is kicsit morgott. Az ára hordozó nélkül 80 ezer, hordozóval 92 ezer volt.
A Brendonban végre kipróbálhattam a Hauck Viper Trio Set-et. Tetszettek még a Touragoo kocsik is, de a Hauck lett az abszolút nyerő. Ugyan háromkerekű, de stabilnak éreztük, szintén van hozzá hordozó és mózes (nagyobb, mint a Pierre Carden-é). Az aljában a csomagtartó rész hatalmas, a kerekek nagyok, bár nem felfújhatóak. Első kerekek bolygósíthatók, szuper könnyű volt vele a boltban manőverezni. A tolókar magasság is állítható és még egy cumisüvegtartó is van rajta. :) Kis tanakodás után úgy döntöttünk, hogy ha már egy jobb használt is 50 ezer körül van, akkor inkább megvesszük ezt újonnan 75 ezerért, mert látszólag tényleg jónak tűnik. Remélem beválik majd "élesben" is. Azóta itt áll a nappaliban, tologatjuk, gyönyörködünk benne. Ha nem felejtem el, majd megírom bevált-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!