Rábeszéltem magam az olcsó használt kocsikra, ezek közül válogatok. Szerintetek ez jó ár ezért a kocsiért?
kb. ugyan ilyen van 4E ft-tal olcsóbban,viszont ez a közelünkben van,el tudunk menni,meg tudjuk nézni és a postaköltséget is megspórolnánk! szerintetek?
Kedves 10-es! bébiszitteltem egy családnál, ott 3 fiút bírt ki tökéletes állapotban a kocsi, persze a foltok nem kerülték el. és szó szerint 3 gyereket bírt ki,mert nem csak,hogy az első is már újszülött korától használta,de amikor a legkisebb 6 hónapos volt,akkor a középső a mozgatható lábvégen ült, a legnagyobb meg egy testvérfellépőn állt. nem mondom,hogy csúcsminőség, és az is igaz,hogy csak ez az egy tapasztalatom van vele, de engem meggyőzött. sajnálom,hogy ilyen rossz tapasztalatod van vele,remélem én nem futok bele hasonlóba.
és már csak a megfelelő ár-érték-állapot arányút kell kiválasztanom ! :)
Szerintem kérdezd meg az eladót, hogy vízszintesig dönthető-e? Mert lehet, hogy le lehet dönteni, csak úgy nem fényképezte le. Nekem hasonló kaliberű babakocsim volt, csak Giraffe Club márkájú:
00674_Giraffe_Travel_System_babakocsi_ujszulott_kortol___hordozoval
Nekem áprilisi a babám, a lábzsáknak jó hasznát vettem. Májusban is voltak, vannak hűvösebb napok, bundazsákra viszont lehet nincs szükség, mert olyan hideg nem lesz, de egy jó meleg takaró fölé a lábzsák nagyon hasznos, nem beszélve arról, hogy eshet az eső is, akkor meg pláne nagyon jó. Én is jártam úgy, hogy tanácsadásról hazafele elkezdett esni az eső és volt akinek nem volt a kocsin lábzsák, az esővédőjét folyton lefújta a szél, pedig annyira nem is fújt, és csak a takaró védte a kb. 1 hónapos babát!
Ez az a Giraffe Club kocsi:
nah ez a kocsi is tetszik,néztem is hasonlót,csak narancsban. egyébként úgy tudom az ülés csak 175 fokig dönthető. akkor az már biztos nem jó újszülöttnek? számít az az 5 fok?
amúgy nem pont ezt fogjuk sztem megvenni,mert vannak olcsóbbak, találtam sokat jófogáson. még olyat,is hogy 8E a kocsi és 3E a hordozó. de olyat is, hogy 7E kocsi hordozóval. nah majd meglátom. egyébként általában havonta változik a véleményem. szívem szerint joggert vennék,mert korizni tervezek a lurkóval,mihamarabb szeretném elkezdeni,de mindenki lebeszél róla. egy Jane kocsit néztem ki 40E-ért. de faluban lakunk,semmi sincs tőlünk 2-500 m-nél távolabb. sajnálnám rá a sok pénzt.
köszönöm az eddigi tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!