kb 13 hónapos kora óta nem viszünk kocsit csak ha egész napra megyünk valahova ( pl állatkert), hogy tudjon miben aludni.
Szerintem is fura, hogy egész nagy gyerekeket tolnak babakocsiban, de nem gondolok rosszra, mert lehet, hogy beteg és mondjuk nincs pénz spéci kocsira és amíg belefér abban tolják.
De láttam olyat is, hogy apuka tolta a "kis"lányát, mikor az aluljáróhoz értek megkérte a gyereket, hogy szálljon ki, a lány leszaladt a lépcsőn majd lent visszaült bele.
gondolom, nem viccből tolják a 3 évest. Pár hónapja hallottam, hogy rólunk is furcsán beszélnek, de azt nem tudhatják, hogy a gyerek nagy növésű, 2 múlt, és tornára hordtuk, mert 1,5 évesen még nem ment sehogyan sem.
A nagyfiam 1,5 éves korban már nem babakocsizott, kellett a kistesónak a kocsi, de ő extrém nagy mozgásigényű. A kicsi 2 éves, 2 hónapos, mostanában vettem ki, de nem megyünk messzire.
Itthon tényleg hülyén tudnak nézni azokra, akik a 2 évesnél idősebb gyereket babakocsiban tolják. Itt az oldalon amúgy is csak szupergyerekek vannak, akik simán sétálnak anyu mellett kézenfogva 1 éves koruktól.
Én még használok, és fogok is egy darabig, 2 éves múlt a fiam, 8 hónapos a lányom. Nincs kocsim, mondjuk falun belül nem is használnám, mert pénzem sincs sok, hogy benzinre költsem, de ahhoz képest minden messze van tőlünk, hogy azt végiggyalogolja a fiam, illetve hogy én kibírjam azt a másfél órát, amíg odaérjünk az amúgy fél órás távon. Tesókocsink van, talán most ősszel cserélek egyesre.
"Hülyén tudok nézni azokra, akik egy 3 éves gyereket kocsiba tologatnak."
Nem csak hülyén nézel, hanem az is vagy, kedves első...
Először is nem tudsz senkiről semmit, mit miért csinál, másrészt semmi közöd hozzá...
33 hónapos a lányom, és használunk kocsit.
Nincs autóm, nincs jogsim, van, hogy A-ból B-be másfél óra eljutni, azaz 3 óra csak az utazás, plusz az ottlét. Sétálni túl hosszú távokat nem tud még, mert elfárad. Órákig nem tudok cipelni 14 kilót, arról nem beszélve, hogy gyakran alszik még napközben, és sokkal könnyebben elalszik kocsiban, menet közben, mint itthon az ágyban. (Az este más, azzal nincs ilyen gond...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!