Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Cybex babakocsi vélemények...

Cybex babakocsi vélemények érdekelnének, nektek mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Írjatok légyszi, ha van tapasztalatotok a Cybex-szel. Melyik modellt ajánljátok? Melyiket nem?

szept. 12. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Millió meg egy élethelyzethez van modelljük.

Előbb találd ki, hogy neked mi kell és ahhoz lehet ajánlani.

Pl: lehet hogy jó a Priam, de nekem ha fizetnek se kellett volna, mert nálam az volt a szempont, hogy a lehető legkönnyebb kocsit találjam aminél nem kell lemondani a kényelmi funkciókról, mint megfordíthatóság, teljesen fektethető, xxl kupola...

Így lett Melio.

szept. 12. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Nekem Cybex priam van. Szerintem a legjobb. Igaz nem könnyű, mint ahogy az első válaszoló is írja. De akármilyen terepen tudod tolni és nagyon stabil. Nekem nem volt szempont, hogy minél könnyebb legyen. Utazásokhoz vettem egy leclert. Na az jó könnyű :)
szept. 12. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Cybex Balios S Lux babakocsink van, "Sky blue" színben és "taupe" a váz. Imádjuk. Egyik legjobb döntés volt. Amellett, hogy gyönyörű, számunkra tökéletes, masszív, minőséges, könnyű irányítani, összecsukni. Kisfiam is nagyon szereti.

És tényleg annyira szép, hogy én ennél szebb babakocsit még nem láttam se neten, se élőben😅

szept. 12. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!