Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mekkora egy utazóágy összecsom...

Mekkora egy utazóágy összecsomagolt állapotában?

Figyelt kérdés

Hogy képzeljem el, mekkora lehet? Mondjuk viszonyítsunk egy cipős dobozhoz.

Szeretnénk elmenni nyaralni és gondoltam veszek egyet, de elég kicsi az autónk és sok cuccal megyünk, nem tudom egyáltalán érdemes-e beruházni rá. Ha kicsire össze lehet csomagolni, akkor legyen, de ha egy monstrum, akkor be se férne az autóba. Köszi, ha segítesz.

aug. 5. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A leesésgátló panel nem lehet megoldás? Mi olyat viszünk már 1 éves kora óta. Igaz annak annyi a "hátránya", hogy velünk alszik a gyerkőc.

De ha van extra ágy a szállason, akkor az mégjobb. Csak be kell rakni a matrac alá a panel lábát és máris van egy védőfal.

aug. 5. 14:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is kb. azt mondanám, hogy 20x20 cm kb. és 1 m hosszú. Szóval nagy. A magasságát nem lehet csukni általában, az a legnagyobb mérete.

Plusz a matrac. Nekünk abból háromba hajtható van, így az elfér a gyerek lába alatt (ülések között. Érdemesebb úgy foglalni, hogy legyen kiságy a szálláson. :)

Ha vesztek, akkor én viszont olyat javaslok, aminek a végén kitud mászni. Az én kislányom 1,5 éves kora óta csak úgy hajlandó elaludni az utazóágyban, ha le van cipzározva a vége. Úgy viszont a mai napig (2,5 éves).

aug. 5. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!