Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mekkora egy utazóágy összecsom...

Mekkora egy utazóágy összecsomagolt állapotában?

Figyelt kérdés

Hogy képzeljem el, mekkora lehet? Mondjuk viszonyítsunk egy cipős dobozhoz.

Szeretnénk elmenni nyaralni és gondoltam veszek egyet, de elég kicsi az autónk és sok cuccal megyünk, nem tudom egyáltalán érdemes-e beruházni rá. Ha kicsire össze lehet csomagolni, akkor legyen, de ha egy monstrum, akkor be se férne az autóba. Köszi, ha segítesz.

aug. 5. 12:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy 20x20 centi az alapja, de a magasságát nem tudod összecsukni, az van úgy 80 centi is.
aug. 5. 12:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyre több szállás helyen adnak ilyen ágyakat a vendégeknek, akkor nem kell cipelnetek sem.
aug. 5. 12:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb akkora mint egy nagyobb sporttáska, vagyis vékonyabb, de hosszabb.
aug. 5. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézegettem használtan, kb. egy feltekert polyfoam méretűt láttam, táskában.
aug. 5. 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha az összecsukható vendégágy/pótágyra gondolsz az elég nagy. Inkább ilyesmiben gondolkodnék, egy nyaralásra megteszi:

[link]

aug. 5. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5,kategóriát nézve szerintem ezekre gondolt:

[link]

aug. 5. 12:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"Méretei osszecsukva: 24×78"

aug. 5. 12:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Igen, a gyerek utazóágyra gondoltam, egy éves a kislányom.
aug. 5. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szallason erdeklodj, altalaban utazoagy az pont van. A kerdojel a benne levo matrac szokott lenni, mi jartunk mar ugy, hogy az apartmanban elozetesen bizonygattak, hogy van benne rendes matrac, de amikor odaertunk, kiderult, hogy csak az a kb 1 centi vastag lap van az ajaban, ami ugye az agyhoz jar. De meg az illeszteseket se takarta rendesen.

De azon aludni nem igazan jo, szoval meg ott kellett rohangalni hogy valamifele szivacsot vegyunk bele. Szerencse, hogy napkozben ertunk oda es nem a semmi kozepen voltunk, igy tudtunk venni.

Na azota agyat nem, de a szivacsot mindig visszuk 😂

aug. 5. 13:26
 10/12 A kérdező kommentje:
9-es köszönöm. A szivacs eszembe se jutott, jó hogy mondod. Bár fogalmam sincs hogy fogunk elférni az autóban 😅
aug. 5. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!