Milyen babakocsit ajánlanátok max 300 ezer ft-ért?
Ennyi alapján semmit se tudok ajánlani.
Neked csak az ára fontos? Se a súly, se a kerék, se a kupola, se a megfordíthatóság, se a dönthetőség, pakolhatósag, csukott méret...?
Kicsit gondolkodj, hogy mit akarsz, hol hasznalnad... stb.
Hat, mik az igenyek? :D
Kell cipelni? Tomegkozlekedes? Auto mekkora, ha van?
Azert nem mindegy, hogy csak setahoz hasznalod kb vagy pakolgatni, cipelni kell allandoan. Nyilvan utobbihoz a nehez, nagy babakocsi nem praktikus.
Csak a sajátunkról tudok nyilatkozni, Adamex Encore 3:1.
Előnyei:
-masszív, tökéletes rugózással, jól lehet vele buszozni is, bírja a "várost" (lépcsők, magas padkák stb.), plusz én semmiképp nem akartam felfújható kerekűt, és ez nem az
-nagy (néhány másfajta kocsit 6 hós korára simán kinőtt volna a fiam 🙂)
-a sportrész mindkét irányban feltehető a vázra, és teljesen dönthető
-jól pakolható, bírja a strapát
-2 éve volt 200e körül, felénk ez árban középkategóriásnak számít, de ár-érték arányban szerintem tökéletes
-nekem kinézetre, formára is tetszik 😊
Hátrányai:
-számomra nem igazán van, mert nem autózunk, de azt tudom, hogy a csomagtartóba nehéz begyömöszölni, mert a mózes és a sportrész is viszonylag nagy, meg a váz is sok helyet foglal. Nehéz is, de nekem nem kell emelni, így ez sem érint
Mi már csak ritkán használjuk, mert 22 hónapos a fiam, igazából csak nagybevásárlásra és strandra járunk vele, de még mindig szeretem. Van egy kicsit kisebb Joie (utazós) sportkocsink, amire terveztem lecserélni, de végül nem tettem, mert sokkal kényelmesebb, pedig a Joie is egy masszív példány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!