Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik babakocsit ajanlanatok...

Melyik babakocsit ajanlanatok inkabb ezek kozul?

Figyelt kérdés

Szoval nem reg kezdtem el nezegetni, de nem ertek hozza, ezert gondoltam kikerem olyanok velemenyet akik mar rendelkeznek tapasztalattal.

Nekem legjobban ez a tipus tetszik, de nem tudom megeri e az arat: [link]

Viszont itt van ez az olcsobb verzo, de ennek nincs konkret autos hordozo resze, csak valamikkel kompatibilis amit szinten nem ertek:

[link]

A szinekbe ne menjunk bele, csak a tipus a lenyeg.

Tudna esetleg valaki erdemben segiteni vagy ajanlani? Esetleg mas tipust ami hasonlo ezekhez is mutathattok.

Rosszindulatu kommentelok kimeljenek, koszi :)

2020. nov. 10. 16:20
A kérdező szavazást indított:
Anex
Coletto
Valami mas
22 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Lengyel gagyik, habár legalább annak a plafonja. Ezerszer inkább egy Cybex ami tényleg minőségi.
2020. nov. 10. 16:29
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Bár érdemben nem tudok hozzászólni, de én 27 hetes vagyok. Mi is az anex prémiumot vettük, nagyon megtetszett, és a boltban is részletesen megmutatták, elmagyarázták. Nekem masszív, strapabírónak tűnik, nagy kerekei vannak és nagyon elegáns. Az külön tetszik, hogy nem egy batár nagy babakocsi, nem nézek ki furán mellette, a többi majd úgyis használatban derül ki.
2020. nov. 10. 17:14
 3/13 anonim ***** válasza:
37%
Olyan facán el tud kezdeni "hámlani" a textilbőr, hogy tuti nem vállalnám be babakocsiban. Vagy akkor válaszd a drágábbat, hátha azzal nincs gond.
2020. nov. 10. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Jézusom, ránéztem és sokkot kaptam. 97-ben szültem, tényleg ennyibe fáj egy babakocsi? El kell kezdenem gyűjteni az unokának :D
2020. nov. 10. 17:46
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

Elképzeltem ahogy 40 fokban szarrá égeti a kezed és a gyereket is a textilbőr... télen pedig jéghideg. Annak se volt gyereke, aki ezt tervezte 😂

Az "olcsóbb" se tetszik. Basszus több mint 13 kg! Bepisilsz majd ha akár csak 3 lépcsőfokot is kell emelned gyerekkel együtt. Ez pedig igen gyakori akkor is, már ha 100 méternél messzebbre tervezel vele menni és nem csak plázában.

Cybex, Joie, Nuna... ha jobbat akarsz.

2020. nov. 10. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:
14%
Az Anex 60 ezertől már van, a Cybex meg 160 ezer és pont ugyanúgy leszrja a gyerek, mi a márkája. :D
2020. nov. 10. 18:31
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
6-os, Cybex Balios S 80 ezer volt újonnan.... Mi a rákról beszélsz te?
2020. nov. 10. 18:52
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
Ez egy babakocsi. Nem több, nem kevesebb. Kár túllihegni.
2020. nov. 10. 19:04
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

8, mondja az, aki nem használja, mert pl: autó nőtt a seggéhez, vagy csak a család mi ház kertjében tervezi tologatni a gyereket.

De aki min. napi 4-5 kilométert tervezi használni, annak nem mindegy mit vesz.

2020. nov. 10. 19:15
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

Még jó, hogy a kérdező megírta, hogy a rosszindulatú anyukáknak kívül tágasabb😂

Nem lehet tudni semmi részletet, eu alapján az elsőre szavazok.

2020. nov. 10. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!