Melyik babakocsit ajanlanatok inkabb ezek kozul?
Szoval nem reg kezdtem el nezegetni, de nem ertek hozza, ezert gondoltam kikerem olyanok velemenyet akik mar rendelkeznek tapasztalattal.
Nekem legjobban ez a tipus tetszik, de nem tudom megeri e az arat: [link]
Viszont itt van ez az olcsobb verzo, de ennek nincs konkret autos hordozo resze, csak valamikkel kompatibilis amit szinten nem ertek:
A szinekbe ne menjunk bele, csak a tipus a lenyeg.
Tudna esetleg valaki erdemben segiteni vagy ajanlani? Esetleg mas tipust ami hasonlo ezekhez is mutathattok.
Rosszindulatu kommentelok kimeljenek, koszi :)
Az eladókkal sokra nem fogsz menni. :) Az az érdekük, hogy eladják akkor is, ha nem praktikus.
Inkább gondold végig, hogy egyáltalán mire kell.
Hol fogod használni, milyen terepen, milyen gyakran. Lift- vagy csomagtartó mérete. Utazni fogsz-e vele (busz, vonat, repülő)...
Nekem ingyen se kellene, mert nem felel meg a szempontjaimnak.
Akiknek drága egy-egy babakocsi, akkor valószínűleg nem nekik szánták. Sajnálom, én sem szoktam fikázni a szomszédot, hogy egy újabb tök ugyanolyan mercit vesz. Ha nem tehetem meg, hogy vegyek egy normális pl Anex babakocsit, legalább nem jövök fikázni (irigykedni).
Az meg egy nagy marhaság, hogy lekopna a bőr, ugyan azt az anyagot használják mint a bmw belsőjénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!