Tudnátok nekem segíteni? Gyerek ülést keresek , csak nem tudom milyet vegyek. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Sziasztok.
Autós gyerekülést szeretnék venni, viszont nem tudom hol vegyek.
Mindenképp isofixes, és 0-36 kilóig amit nézegetek.
Buf Boof oldalról rendelt már valaki ilyen gyerek ülést, vagy esetleg a mama kisddies oldalról? Maximum ár 50ezer forint.
2-es leírta
Egy újszülöttnek alkalmatlan lesz egy 7 éves gyereknek is jó ülés..
0-18 -ast nézz
(4-5 évesen jöttek ki belőle a gyerekeim)
Kérlek ne 0-36 kg vegyél! Gondolj csak bele, hogy lehetne egy ujszülöttnek biztonságos az, ami egy 36 kilós, 4. osztályos gyereknek, vagy még nagyobbnak. Tele van rakva párnákkal, szükítökkel nagyon veszélyes.
Minél kisebb súlyhatárokat ölel fel, annál biztonságosabb. Egy újszúlöttnek hordozó kell, egészen addig míg nem tud önállóan felülni.
Ezen nem szabad spórolni. A gyermek élete múlhat rajta. Ha pedig úgy éltek, hogy a gyerek biztonságán kell spórolni, akkor jobban át kellett volna gondolni a gyermekvállalást.
Van facebookon prémium használt adok-veszek csoport,szerintem nézz ott körbe ☺️
Kedves utolsó! Nem spórolok a gyerekemen.
Szimplán csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi,hogy milyen gyerekülést vegyek. Ezt a kérdést nem azért írtam ki hogy még ragadd az utolsó mondatomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!