Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tudnátok nekem segíteni?...

Tudnátok nekem segíteni? Gyerek ülést keresek , csak nem tudom milyet vegyek. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Autós gyerekülést szeretnék venni, viszont nem tudom hol vegyek.

Mindenképp isofixes, és 0-36 kilóig amit nézegetek.

Buf Boof oldalról rendelt már valaki ilyen gyerek ülést, vagy esetleg a mama kisddies oldalról? Maximum ár 50ezer forint.

2024. jún. 22. 21:06
A kérdező szavazást indított:
Buf Boof
Mama Kiddies
Pepita
Más oldalról
11 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem inkább próbálj meg használtan jó minőségűt venni ha csak ennyit tudsz rá szánni
2024. jún. 22. 21:31
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A 0-36-os ülések nem jók. Hisz hogyan védhetne meg egy újszülöttet, és egy 36 kilós gyereket? Nem biztonságos. Pláne nem az olcsó kategória.
2024. jún. 22. 21:38
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

2-es leírta

Egy újszülöttnek alkalmatlan lesz egy 7 éves gyereknek is jó ülés..

0-18 -ast nézz

(4-5 évesen jöttek ki belőle a gyerekeim)

2024. jún. 22. 21:40
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 4 hónapos a kislányom, (4770grammal születtet) most 8 és fél kiló, 🤭, a baba hordozót használjuk de abban nagyon kényelmetlen neki. Tudom hogy sokáig sokan ezt használják, de neki nagyon kényelmetlen,71 cm , most és ki lóg a kis lába is belőle, csak arra lettem volna kíváncsi hogy milyen gyerekülést vegyek neki ami védi is és kényelmes is. :)
2024. jún. 22. 21:42
 5/19 anonim ***** válasza:
66%

Kérlek ne 0-36 kg vegyél! Gondolj csak bele, hogy lehetne egy ujszülöttnek biztonságos az, ami egy 36 kilós, 4. osztályos gyereknek, vagy még nagyobbnak. Tele van rakva párnákkal, szükítökkel nagyon veszélyes.

Minél kisebb súlyhatárokat ölel fel, annál biztonságosabb. Egy újszúlöttnek hordozó kell, egészen addig míg nem tud önállóan felülni.

Ezen nem szabad spórolni. A gyermek élete múlhat rajta. Ha pedig úgy éltek, hogy a gyerek biztonságán kell spórolni, akkor jobban át kellett volna gondolni a gyermekvállalást.

2024. jún. 22. 21:42
 6/19 anonim ***** válasza:
86%

Van facebookon prémium használt adok-veszek csoport,szerintem nézz ott körbe ☺️

2024. jún. 22. 21:44
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Ami kényelmes és védi az sajnos nem 50e forintos kategória. Még pár hónapig míg nem úl fel magától hidd csak el, hogy a hordozó a legjobb a gerincének, még ha te kényelmetlennek is gondolod. Addig míg felül magától tudsz spórolni egy biztonságos ülésre.
2024. jún. 22. 21:45
 8/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nem spórolok a gyerekemen.

Szimplán csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi,hogy milyen gyerekülést vegyek. Ezt a kérdést nem azért írtam ki hogy még ragadd az utolsó mondatomat!

2024. jún. 22. 21:48
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gond, ha a hordozóból kilóg a lába. Akkor növi ki, ha a feje lóg ki.
2024. jún. 22. 21:50
 10/19 anonim ***** válasza:
10%
Lionelo Bastiaan I-size. Alzán most 40 000 Ft-tál olcsóbb, mint máshol. Megfelel az R219 szabványnak. Mi 7kg és 3 hónaposan használjuk és nagyon kényelmes. Sajnos a mi hordozónk is kényelmetlen volt, pedig prémium kategória.
2024. jún. 22. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!