Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Britax Römer Discovery Plus 2...

Britax Römer Discovery Plus 2 gyerekülésnek normális, hogy lötyög a háttámlája?

Figyelt kérdés

2 napja, csomagként kaptam. Kibontas utan az a helyzet, hogy az ülés háttámlája nem fix, hanem lötyög, kb 10 cm-es játéka van, en ezt igy nem tartom biztonságosnak. Probaútra mentünk, gyerekem mondta is, higy nagyobb fékezés eseten előre dől a háttámla.

(Alzáról rendeltem, MP postán vettem át. Hülye voltam, mert a ragasztoszalag nem tartotta rendesen a csomagot, lehet, hogy szállítás közben megsérült?)

2024. jún. 7. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális, hogy mozog valamennyit. Mi a gyàrból hoztuk ki, és ìgy is mozgott valamennyire
2024. jún. 8. 01:37
 2/4 anonim ***** válasza:
mivel ez nagyobb gyerekekre lett kitalálva igy igen normális:) azzal tudtok rajta segíteni ha a hátsó ülés támláját elörebb döntitek(marmint amin az ülés van) vagy ha isofixel van beszerelve akkor toljátok hátra amennyire csak tudjátok. linkelek egy videót hátha segít. 1:30 tól nézd: [link] nem pont ugyan az az ülés de a lényeg látszik :)
2024. jún. 8. 08:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Most lemértem, kb 16-17 cm-t mozog szabadon a háttámlája.

Isofixszel van beszerelve, lehet, hogy az a baj, hogy a férjem nem tolta be eléggé? Én ezt a videót néztem, itt kb 2:10 után látszik, hogy állítható a háttámla, de nekem úgy tűnik, hogy fix helyzetben lehet rögzíteni, nem pedig szabadon lötyög:

https://www.youtube.com/watch?v=g1o2YkrKNkk&ab_channel=Brita..

2024. jún. 8. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
akkor van a másik opcio:) Vegyétek ki az ülést és magát a gyerekülés háttámláját kell erősen bepattintani a helyére. 3:15-nel nézd [link] ha igy se jo akkor beszéljetek az alzával.
2024. jún. 8. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!