Meg merjem vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy sport babakocsi, amit kinéztem a kisfiamnak, de sajnos 150 km-es körzetben nincs egyetlen bababolt sem, ahol élőben meg tudnám nézni. Most találtam egy eladót, ami egy nyaraláson volt használva, de félek így megvásárolni :/

Az eladás oka állítólag az, hogy az édesanya nem ebben a színben szerette volna, de SOS szükségük volt rá…

A kérdésem: hülye vagyok, hogy ezt az okot nettó átverésnek gondolom? Ha annyira számított a szín, egy 200+ ezer Ft-os babakocsinál, az utazás alkalmára miért nem vettek egy olcsóbbat?

Nagyon szeretném megvenni, de félek valami más áll a háttérben, és nem szeretném, ha a saját pénzem kárán tapasztalnám meg :/

jún. 7. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

"Ha annyira számított a szín, egy 200+ ezer Ft-os babakocsinál, az utazás alkalmára miért nem vettek egy olcsóbbat?"

Van az az anyagi szint, ahol egy 200+ ezres télel annyi, mint neked beülni egy kávéra.

Szerintem reális sztori. Hol van a babakocsi? Meg tudod nézni élőben?

jún. 7. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Csak akkor ha személyes átvétel van

Futárral semmi képpen.csak boltból!

jún. 7. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Élőben megnézve , ha tetszik és kipróbáltam, akkor megvenném, látatlanban nem. Nem biztos, hogy átverés, de ellenőrizném.
jún. 7. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Milyen felületen hirdetik, mennyire tudod leellenőrizni a hirdetőt?

Én nem venném meg.

jún. 7. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Vettem mar hasznaltan tobb babakocsit is, semmi problemam nem volt soha. De szemelyesen kell elmenni, ott helyben tologatni, osszecsukni, kinyitni, megnezni, hogy minden oke-e.

De amugy meg megrendeled a kinezett babakocsit egy webshopbol, ha meg nem tetszik, visszakuldod. Mert vissza lehet kuldeni,csak szepen csomagold ki es utcan ne hasznald.

jún. 7. 19:45
 6/10 A kérdező kommentje:

Sajnos én kb az ország egyik végében, a meghirdetett babakocsi pedig az ország másik végében van :/

Ha közelebb lenne nyilván megnézném személyesen. Igazából nem a hirdetés valódiságában nem hiszek, csak attól tartok, hogy esetleg kényelmetlen a kialakítása a babának, vagy csúszós az anyaga és nem tud benne kényelmesen ülni, vagy rövid a kupola…. Szóval hogy valami olyan probléma van vele, ami a mindennapi használatra alkalmatlanná teszi

jún. 7. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem vennék meg úgy egy babakocsit ,hogy nem fogtam, toltam. Lehet nem is "illik" a te kezedbe. Úgy értem, alacsony vagy túl nagy hozzád, vagy élőben más mint képen. Anélkül nem venném meg,hogy nem próbálhatom ki. Sem újan, pláne nem használtan
jún. 7. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igy nem szabad babakocsit venni! Mindig meg kell nezni.

Es de, ne legyel naiv, siman lehet hogy elutalod az arat es eltunik a penzzel. Manapsag mar barmi megtortenhet.

jún. 7. 21:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Lányok! Nagyon kedvesek vagytok, és külön köszönöm, hogy arra is felhívtátok a figyelmem, hogy legyek kicsit óvatosabb, és látatlanban ne vegyek semmit! Néha kicsit hebrencs vagyok 🙈
jún. 7. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Sport babakocsiból szerintem az is fontos, hogy a gyereket belepróbáld. Én sajnos vettem olyan babakocsit, amit csak gyerek nélkül próbáltam, mert elaludt, mire a boltba értünk. Üresen jónak tűnt, de a lányomnak nem volt kényelmes, és gyerekkel már nem lehetett olyan jól irányítani, buszon meg extrán kellett kapaszkodni a kocsiba, mert a nagyobb kanyaroknál borult. (Cybex eezy s twist) szóval jól megszívtam🤦🏻‍♀️
jún. 8. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!