Meg merjem vásárolni?
Sziasztok!
Van egy sport babakocsi, amit kinéztem a kisfiamnak, de sajnos 150 km-es körzetben nincs egyetlen bababolt sem, ahol élőben meg tudnám nézni. Most találtam egy eladót, ami egy nyaraláson volt használva, de félek így megvásárolni :/
Az eladás oka állítólag az, hogy az édesanya nem ebben a színben szerette volna, de SOS szükségük volt rá…
A kérdésem: hülye vagyok, hogy ezt az okot nettó átverésnek gondolom? Ha annyira számított a szín, egy 200+ ezer Ft-os babakocsinál, az utazás alkalmára miért nem vettek egy olcsóbbat?
Nagyon szeretném megvenni, de félek valami más áll a háttérben, és nem szeretném, ha a saját pénzem kárán tapasztalnám meg :/
"Ha annyira számított a szín, egy 200+ ezer Ft-os babakocsinál, az utazás alkalmára miért nem vettek egy olcsóbbat?"
Van az az anyagi szint, ahol egy 200+ ezres télel annyi, mint neked beülni egy kávéra.
Szerintem reális sztori. Hol van a babakocsi? Meg tudod nézni élőben?
Csak akkor ha személyes átvétel van
Futárral semmi képpen.csak boltból!
Milyen felületen hirdetik, mennyire tudod leellenőrizni a hirdetőt?
Én nem venném meg.
Vettem mar hasznaltan tobb babakocsit is, semmi problemam nem volt soha. De szemelyesen kell elmenni, ott helyben tologatni, osszecsukni, kinyitni, megnezni, hogy minden oke-e.
De amugy meg megrendeled a kinezett babakocsit egy webshopbol, ha meg nem tetszik, visszakuldod. Mert vissza lehet kuldeni,csak szepen csomagold ki es utcan ne hasznald.
Sajnos én kb az ország egyik végében, a meghirdetett babakocsi pedig az ország másik végében van :/
Ha közelebb lenne nyilván megnézném személyesen. Igazából nem a hirdetés valódiságában nem hiszek, csak attól tartok, hogy esetleg kényelmetlen a kialakítása a babának, vagy csúszós az anyaga és nem tud benne kényelmesen ülni, vagy rövid a kupola…. Szóval hogy valami olyan probléma van vele, ami a mindennapi használatra alkalmatlanná teszi
Igy nem szabad babakocsit venni! Mindig meg kell nezni.
Es de, ne legyel naiv, siman lehet hogy elutalod az arat es eltunik a penzzel. Manapsag mar barmi megtortenhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!