Milyen hordozó lehet jó egy 3 évesnek?
Ezeket nézd meg!
Az olyanokkal mint az 1es meg nem kell foglalkozni. Kiránduláshoz mi is használtuk, amikor nem csak 2-3 km-t szerettünk volna menni. Vagy pl Horvátországban nyaraltunk és a dubrovniki városnézés alatt nagyon hasznos volt. Nekem Mayaram van, és nagyon imádtam, jól állítható és sokáig használható. (Ez nincs a fenti listában)
1, Hosszabb útnál ha a gyerek elfárad tök jó megoldás. Olyan mintha a kezedbe venned fel mert elfáradt. Azért egy 3 éves nem bír annyit mint egy felnőtt.
Mi manduca xt-t használunk. Ha jól emlékszem 25kg ig bír.
Èn mèg 4 èvesen is vittem az egyiket..
Kiràndulàskor..
De lementem vele 20 km-t is a hàtamon, Manducaval
1,5 éves kora óta nem babakocsizunk, de 3-4 km-nél nem szeret többet gyalogolni, én meg igen. Miért kényszerítsem bele olyanba, amit nem szeret? Hogy megutálja a kirándulást? A célom hogy pozitív élményeket adjak neki, nem a katonai kiképzés 3-4 évesen.
Egyébként neked miért fáj ha valaki kiránduláson hordozza a gyerekét? A tied kevesebb lesz tőle? Te kevesebb leszel tőle? Neked fárasztó? Próbálok valid indokot találni az indokolatlan megszólásra és fölényeskedésre…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!