Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 3,5évesen használtatok még...

3,5évesen használtatok még babakocsit?

Figyelt kérdés
jan. 24. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem. A lányom onnantól, hogy elindult, nem volt hajlandó megamradni benne. Simán sétált mindig.

A fiam is elég hamar skippelte a babakocsit, csak ő sétálni nem akar. 😅

Nála a szülőkaros tricikli vált be, de most 20 hónaposan már abban se marad meg. Így megy állandóan a vita, hogy sétáljon. De nem akar.

jan. 25. 07:56
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
3 éves korig használtuk mindkét gyerekkel, de csak magamat szivattam vele, hogy nem használtam tovább a naggyal még egy fél évig. Így terhesen, nagy pocakkal cipelhettem több ízben haza a gyógytornáról (megkésett mozgásfejlődésű), mert ott úgy elfáradt, hogy elaludt állva a buszon. Ez meg a másik: babakocsival mindig volt helye, hogy üljön a buszon, villamoson, míg így állhattunk, mert se a gyereknek, se nekem nagy pocakkal nem adták át mindig. Hogy miért nem használtam akkor: jó kérdés, hülye voltam. Azt gondoltam, hogy fárasztóbb a buszra felrakni a kocsit.
jan. 25. 08:09
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Drága 6-os London és Bivalypöcsepuszta között elég széles a skála, de ahogy látom a lenéző, bunkó stílust vitted magaddal a hatalmas Angliába.

Egyébként kb.2 éves koruk óta nem használunk babakocsit egyik gyereknél sem.

jan. 25. 08:25
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Mióta megtanult járni a kisfiam, olyan 14-15 hónapos korában, azóta nem használunk. Mindig is gyűlölte. Triciklivel is bepróbálkoztam, azt se szerette szóval azóta gyalogol fáradhatatlanul.
jan. 25. 08:52
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk is a szülőkaros tricikli vált be. Azt sokkal többet használtuk, mint a babakocsit. Míg kicsi volt, addig meg a hordozó játszott.
jan. 25. 09:44
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Egy éves koráig mindhárom gyereket kendőben hordtam. Utána pedig már tudtak járni. Nem babakocsiztunk, csak akkor ha vásárolni mentünk. Kétéves kor után azt sem.
jan. 31. 08:52
 17/17 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező egy óvodás gyereket aki már majdnem 4éves hát nagyon gáz babakocsiba tologatni.7-8évesen is babakocsiba fogod tologatni?Már bőven tud a saját lábán menni.
febr. 1. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!