3,5évesen használtatok még babakocsit?
Figyelt kérdés
jan. 24. 21:57
11/17 anonim válasza:
Nem. A lányom onnantól, hogy elindult, nem volt hajlandó megamradni benne. Simán sétált mindig.
A fiam is elég hamar skippelte a babakocsit, csak ő sétálni nem akar. 😅
Nála a szülőkaros tricikli vált be, de most 20 hónaposan már abban se marad meg. Így megy állandóan a vita, hogy sétáljon. De nem akar.
12/17 anonim válasza:
3 éves korig használtuk mindkét gyerekkel, de csak magamat szivattam vele, hogy nem használtam tovább a naggyal még egy fél évig. Így terhesen, nagy pocakkal cipelhettem több ízben haza a gyógytornáról (megkésett mozgásfejlődésű), mert ott úgy elfáradt, hogy elaludt állva a buszon. Ez meg a másik: babakocsival mindig volt helye, hogy üljön a buszon, villamoson, míg így állhattunk, mert se a gyereknek, se nekem nagy pocakkal nem adták át mindig. Hogy miért nem használtam akkor: jó kérdés, hülye voltam. Azt gondoltam, hogy fárasztóbb a buszra felrakni a kocsit.
13/17 anonim válasza:
Drága 6-os London és Bivalypöcsepuszta között elég széles a skála, de ahogy látom a lenéző, bunkó stílust vitted magaddal a hatalmas Angliába.
Egyébként kb.2 éves koruk óta nem használunk babakocsit egyik gyereknél sem.
14/17 anonim válasza:
Mióta megtanult járni a kisfiam, olyan 14-15 hónapos korában, azóta nem használunk. Mindig is gyűlölte. Triciklivel is bepróbálkoztam, azt se szerette szóval azóta gyalogol fáradhatatlanul.
15/17 anonim válasza:
Nálunk is a szülőkaros tricikli vált be. Azt sokkal többet használtuk, mint a babakocsit. Míg kicsi volt, addig meg a hordozó játszott.
16/17 anonim válasza:
Nem. Egy éves koráig mindhárom gyereket kendőben hordtam. Utána pedig már tudtak járni. Nem babakocsiztunk, csak akkor ha vásárolni mentünk. Kétéves kor után azt sem.
17/17 anonim válasza:
Kérdező egy óvodás gyereket aki már majdnem 4éves hát nagyon gáz babakocsiba tologatni.7-8évesen is babakocsiba fogod tologatni?Már bőven tud a saját lábán menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!