Tapasztalatok erről a babakocsiról vagy a márkáról?
200 ezer Ft alatt keresünk babakocsit, nincs különösebb elvárásunk, kényelem és a masszívság a főszempont.
Ajánlásokat is szivesen fogadok, ha valakinek más vált esetleg be.
Nekünk ugyanez van meg, csak szürkében.
A boltban láttuk meg tavaly, beleszerettünk, meg is vettük. Üresen tologatva (boltban/lakásban) imádtuk. Aztán megszületett a fiunk…
Pozitívumai:
Az autóshordozót még most is használjuk. (11 hónapos lesz) Viszonylag könnyen rá lehet pattintani a vázra, hogyha csak gyorsan beugrunk a boltba, akkor király.. Vagy ha olyan boltba megyünk, ahol van direkt olyan bevásárló kocsi, amire rá lehet rakni, az is tök jó. (Viszont ahhoz nem árt magasnak lenni, mert én a 182 centimmel nehezen látok ki “felette”.)
Negatívum:
Nekünk nagggyon nehezen irányítható gyerekestül, ez a boltban nem tűnt fel, viszont utcán.. Elég messze vannak az első kerekek a hátsóktól, és furán fordul.
Másik amit gyűlölök benne, hogyha egy padkán/lépcsőfokon tolom le, akkor csak háttal tudom “lehúzni” normálisan, mert ha előre fele indulok meg vele, a két kereke nagyon bénán befordul egymással szembe, és cseklik-nyaklik, “törik maga alá”.. elég parán néz ki.
Ha eltekintünk az irányításától:
(Ami a lényege egy babakocsinak…)
A mózest szerettük használni, lehet emelni a fejtámláját, mivel a mi fiunk refluxos, ez jó volt benne, illetve 3-4 hónaposan szeretett belőle kifele nézelődni..
A sport részét viszont nem igazán használtuk ki, egyrészt az irányíthatóság miatt, másrészt vagy az én gyerekem extra kicsi, vagy én nem tudom, de legkisebbre állítva a biztonsági övet is lógott a gyerek körül, és a szűkítő részét felhúzta középen, ami miatt nagyon bénán nézett ki az egész..
Most látom, hogy 174.990-ért árulják.. Mi még 154.990-ért vettük (22 őszén) de már idén márciusban sajnáltam, hogy erre adtam ki a pénzem.. Konkrétan eladni sincs pofám, ezért a pincében porosodik.
Nekem 2 kedvencem van,használtam is őket illetve értémesítem is (Csak új)
Azert irom hogy 2 kedvenc ,mert 2 nagy márkáról van szó,prémium kategoria. Fugg hogy ki hol szeretné használni
Városi használatra Stokke Xplory X
Terepre Cybex Priam.
Elnézést,3 as vagyok
Figyelmetlen voltam nem azt olvastam hogy alatt hanem azt hogy felett
Amiket javasoltam sajnos BŐVEN 200 felett vannak teljes szettbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!