Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Babaúszásnál be lehet vinni...

Grrjklklefkew kérdése:

Babaúszásnál be lehet vinni az autós hordozót a medencékhez?

Figyelt kérdés
Mivel még elég kicsi és abban tudom biztonságosan vinni, logikus lenne hogy igen, de beégni se akarok ha esetleg nem lehet. Most megyünk először. Szóval szokás bevinni vagy nem?

2023. dec. 4. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

Mi uszodába jártunk, nem kimondottan babauszi helyre, vagy hát érted na... :D

Nyitvatartási időben bárki mehetett úszni közben, de sosem tűnt el semmi. Általánosságban aki jött, annak nem két forintos babakocsija/hordozója volt. Be is van kamerázva, szerintem az eltűnés miatt azért nem kell parázni, pláne ha kimondottan babausziba mentek.

Vagy ha csak ennyi a para, vegyél a drága hordozó helyett egy pár ezer forintos használt szirszart és kész. De nálunk amúgy volt jàróka is, ahova be lehetett tenni a babát arra az 5 perces villám öltözésre.

2023. dec. 6. 10:08
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk van babakocsi tároló, oda lehet ilyesmiket rakni (nem őrzött, de ezen senki nem problémázik, nem szoktak eltűnni cuccok). Az öltözőbe kézben szerintem be lehetne hozni a hordozót, de nem szokták. Elég nagy így is a tömeg. Általában kb 3 babára jut egy pelenkázó. De azért a kicsit idősebb babáknak már nem feltétlen kell. Az enyém 10 hónapos, ölben felöltöztetem aztán lerakom a földre és vidáman toporog a fal mellett amíg én is leveszem a ruháim (célszerű már fürdőruhában menni).

A legnagyobb macera amúgy sem a megérkezés, hanem a vizes ruhából utcaiba öltöztetés, mikor te is csöpögsz meg a baba is. Vizesen gondolom amúgy sem raknád bele a hordozóba. Inkább plusz törölközőt vinnék a helyedben amit le tudsz tenni a földre hogy arra menjen a még vizes gyerek ha épp nincs szabad pelenkázó.

2023. dec. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!