Babaúszásnál be lehet vinni az autós hordozót a medencékhez?
Mi uszodába jártunk, nem kimondottan babauszi helyre, vagy hát érted na... :D
Nyitvatartási időben bárki mehetett úszni közben, de sosem tűnt el semmi. Általánosságban aki jött, annak nem két forintos babakocsija/hordozója volt. Be is van kamerázva, szerintem az eltűnés miatt azért nem kell parázni, pláne ha kimondottan babausziba mentek.
Vagy ha csak ennyi a para, vegyél a drága hordozó helyett egy pár ezer forintos használt szirszart és kész. De nálunk amúgy volt jàróka is, ahova be lehetett tenni a babát arra az 5 perces villám öltözésre.
Nálunk van babakocsi tároló, oda lehet ilyesmiket rakni (nem őrzött, de ezen senki nem problémázik, nem szoktak eltűnni cuccok). Az öltözőbe kézben szerintem be lehetne hozni a hordozót, de nem szokták. Elég nagy így is a tömeg. Általában kb 3 babára jut egy pelenkázó. De azért a kicsit idősebb babáknak már nem feltétlen kell. Az enyém 10 hónapos, ölben felöltöztetem aztán lerakom a földre és vidáman toporog a fal mellett amíg én is leveszem a ruháim (célszerű már fürdőruhában menni).
A legnagyobb macera amúgy sem a megérkezés, hanem a vizes ruhából utcaiba öltöztetés, mikor te is csöpögsz meg a baba is. Vizesen gondolom amúgy sem raknád bele a hordozóba. Inkább plusz törölközőt vinnék a helyedben amit le tudsz tenni a földre hogy arra menjen a még vizes gyerek ha épp nincs szabad pelenkázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!