Ez a hordozótakaró elég meleg lesz télre?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy hordozótakarót 3 évszakosnak írják, tehát télre is. De igazából van egy vízhatlan rétege, egy vékony polár, meg egy begombolható vékony polár plusz réteg lábzsákkal. Nekem ez így télre a mínuszokba azért kicsit kevésnek tűnik. Én felnőttként felveszek egy vastag pulcsit és még rá egy bélelt kabát, ami vattázott, nem vékony polár bélésű. De még a 10 fokba is úgy öltözködök, hogy vastag pulcsi és rá egy átmeneti kabát, ami vagy plüss, vagy vékonyan vattázott. Szóval nekem csak egy vékony polár, mint bélés, kicsit kevésnek tűnik. Elvileg az otthoni ruhája + 1 rétegben bele lehetne tenni, tehát ha ráadok egy kötött szettet például.#hordozó takaró
2023. nov. 23. 06:11
1/9 anonim válasza:
Milyen mínuszok? A mostani hajnali -2 se lesz mínusz mire jó esetben kimentek. Ennél extrémebb időjárás meg évtizedek óta nincs Magyarországon.
A csecsemőd hidegérzetét 90 %-ban te alakítod a túlöltöztetéssel.
2/9 A kérdező kommentje:
De szokott hidegebb lenni télen. Csak az általad említett időszakból emlékszem még -20 fokos hidegre is. Nincs túlöltöztetve, de nem is az a cél, hogy "hozzátréningezzem" a hideghez. Ne fázzon, ne betegedjen meg.
2023. nov. 23. 07:41
4/9 anonim válasza:
Ha autós hordozóról van szó, azt kocsiban használod ahol van fűtés.
5/9 anonim válasza:
Nem egyertelmu, milyen hordozo, de ha pl. kendore/csatosra gondolsz, ott a gyerek ruhaja, plusz “reteg” a te testhod es a hordozo is. Ezen felul a hordozotakaro meg sok is. Autos hordozora meg foleg boven eleg lesz. Egyebkent tenyleg nincs hideg Magyarorszagon telen, az en gyerekem ma reggel -1 fokban meg vekony hosszuujju, pulover, vekony kabat, sal es sapka komboban volt kint. Sosem volt tuloltoztetve, es soha nem volt meg beteg sem.
6/9 A kérdező kommentje:
3 Igen. Az állításod akkor megállja a helyét, ha egy steril világban élünk. Mivel viszont nem így van, ezért a hidegtől legyengült immunrendszered miatt meg fogsz betegedni, ha nem öltözöl fel rendesen.
2023. nov. 23. 12:06
7/9 anonim válasza:
Ha rád van kötve a baba, te is melegíted. Nekünk polár takarónk van és egy bő télikabát, amiben nagy hideg esetén elöl tudom hordozni. Szinte naponta sétáltunk, pár alkalomtól eltekintve elég volt a polár.
8/9 anonim válasza:
Nyugi, ezek a takarók kályhamelegek. Nem fog fázni a babád.
9/9 anonim válasza:
Igen.
De így sem érdemes éjjelre kint felejteni az erkélyen. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!