Mennyi pénzt szántatok babakocsira?
kérdező, 6os vagyok.
Cybex epriam lett végül. Ez egy elektromos rásegítéssel működő babakocsi, ami itt nálunk, a 2. kerület meredekebb részén nagyon hasznos. Itt felénk nem nagyon jár busz, nekem pedig egy szembetegség miatt nem lehet jogosítványom, így ha a férjem dolgozik, az esetek nagy részében gyalog kell megoldanunk a sétát, kisebb bevásárlásokat. Napi 5-8-10km-ert megyünk dimbes-dombos, meredek emelkedős terepen.
A miénk 700 ezer volt.
Mindenképp ebben a márkában gondolkodtunk, ez meg egy általános ár rá.
Mi egy ABC design Cobra babakocsit vettünk mózeskosárral, sportüléssel, lábzsákkal és adapterekkel 30.000-ért, tavaly decemberben, vagy idén januárban, már nem emlékszem.
Annyi a hibája, hogy az első kerekét bolygósító pöcök néha lecsúszik és lezárja az első kereket. Ennyi.
50ezer volt a max.
Végül 25ezerért vettünk egy 3in1-t. Imádtam, 2 gyerekkel használtam
Az első lányomnak 2in 1 ben volt ,újonnan 45.000ft.5 hónapot használtuk,25.000 ft ért tudtam eladni.Vadi uj állapotban.
Most 60.000 ft ért vettem egy 120.000 ft os babakocsit .Szeretem,nagyon jó és uj állapotban van,mert nem nagyon hagynálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!