Dada paradiso apus babakocsiról mi a vélemény?
En az eco bort nem ajanlom. Biztosan nem minden babakocsinal jon elo ez a problema, nem probaltam az osszeset es az ismeroseim se, de a legnagyobb baj vele az, hogy egy ido utan elkezd foszlani, repedezni, darabokban lejonni az anyag es undorito lesz.
Lehet, hogy ez mar 3 honap utan, lehet csak 3 ev utan, de osszessegeben nem tartos ez az anyag. Kesobb eladni se lehet, ha ennyire csunya.
En szerencsere csak kolcsonbe kaptam egy eco bor babakocsit (nem ezt) akkor volt hasznalatban 8 honapja, en 2 honapot hasznaltam, aztan inkabb vissza is adtam :D Na mar egy kicsit meg volt rajta szakadva a bor itt-ott, de elkezdett lejonni nagy darabokban, tele volt a lakas vele, pedig nem taroltam napon, hidegben, autoban, csak siman hasznaltam es a lakasban tartottuk bent.
En inkabb sima szovetet vettem, mar masodik gyerek hasznalja es semmi baja.
Kedves 2-es válaszoló! Pontosan azért tettem fel a kérdést, mert az internetes webáruházak oldalairól tájékozódtam, SZEMÉLYES VÉLEMÉNYT nem találtam, így amiket Te leírtál, én nem tudhattam.
Az oldalakon könnyű aluminium vázat írnak, ez tetszett volna benne, illetve a nagy, géles kerekek, és nem utolsó sorban, hogy 3in1-ként használható isofix-es hordozóval. Valamint ugye az, hogy nem 600.000, és tudja mindezt.
1-es vagyok, most nezem, hogy tobb, mint 13 kilo, majdnem 14
ez a babakocsi, ha rajta van a mozes vagy a sport.
Szoval konnyunek semmifelekeppen nem az, 10-11 kilo koruli az atlag. Hidd el, ez a par kilo is erezheto kulonbseg.
Emiatt sem valasztanam.
Esetleg ez? Nekem nem pont ez, regebbi valtozat, de hasonlo van, en szeretem.
Persze mindenfelekeppen, akarmit is valasztasz, eloben meg kene nezned, csak ugy ne rendelj.
14 kg nagyon sok.
A könnyű kocsik 10 kg alattiak. Igaz, ez esetben a stabilitás már kevésbé jellemző rájuk. Valamit valamiért. De 10 kg körül a stabilitás is megvan.
A 3in1 marketingfogás. Elég kevesen használják ki. Az a jellemzőbb, hogy a sportrészes időszakra a többség lecseréli a nagy batárt valami kicsire csukható szaladgálós kocsira. Kivéve, ha eleve könnyűt vettek. Pl: Cybex Melio Carbon 5,9 kg a sportrésszel és igény szerint ez is travel systemmé alakítható, azaz rakhatsz rá mózest és hordozót is.
Mózes leginkább télen 0 és 6 hónap közötti csecsemőnek ajánlott. Tavaszi gyerek jobban jár egy teljesen vízszintesbe fektethető sportrésszel, mert az jobban szellőzik. Fiam 3 hónaposan már a megfordítható sportban feküdt, mert a 40 fokban megsült a mózesben. Lányom meg 10 hónaposan került át a mózesből (igaz nála nem csak az időjárás, hanem az is közrejátszott hogy megkésett mozgásfejlődésű volt).
A hordozónál pedig arra kell figyelni, hogy rendelkezik adac minősítéssel?
Jellemzően a lengyel kocsik hordozói nem.
A német (cybex), olasz (pegperego), holland (maxi cosi)... hordozói megbízhatók.
Ez alapján a sportrész háttámlája csak 43. Ez már egy 1-1,5 évesnek sem ideális. Ahhoz hogy sokáig használhasd 50 centi körülit válassz.
A párom nem szeretne használtat, bedobtam már az ötletet. Hogy őszinte legyek, az új ára nagyon durva, nekem nem ér annyit, hiába tudnánk megvenni.😕
Viszont én ezen az oldalon ( [link] azt látom, sportrésszel 9 kg ez a babakocsi, akkor az elmondottak szerint az nem sok, vagy? (Lehet,hogy csak én vagyok hülye, és rosszat nézek🙈)
Aha, lehet, hogy igazad van es igy, hogy jobban megnezem a kepet, a sporttal egyutt 9 kilo, csak osszezavar az, hogy utana kulon irja, hogy a sport az 4,7 kilo. Ezert ertelmeztem ugy, hogy a vaz 9+sport 4,7.
Az eco bor miatt tovabbra is tartom, hogy meg fogod banni, nem egy tartos anyag, de nyilvan ez mar a te dolgod. Ha nem akarod utana eladni, akkor vegulis nem szamit mennyire kopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!