Keresztanya92 kérdése:
Dada paradiso leo elegance vélemények érdekelnének. Nagyon tetszik. Érdemes megvásárolnom?
Figyelt kérdés
#babakocsi #elègedett
2017. dec. 8. 21:41
1/2 anonim válasza:
Nekünk dada paradiso stars van, nagyon imádom ezt a márkát, kivéve ennek a típusnak az alját, ami nem nyitott, hanem cipzáros.Nem igazán tudok bele pakolni, kicsi is az alsó rész, meg bajlódni kell a cipzárral.Megnéztem a neten ami neked tetszik, és annak is cipzáros az alsó tároló része, valamint fehér...én ezek miatt nem választanám.Viszont van a dadának olyan típusa is amely sokkal praktikusabb.
2/2 anonim válasza:
Nekünk Dada paradiso mimi rosa babakocsink van. Imádom. A világos szín miatt ne aggódj. Nagyon könnyű a tisztán tartása. Én csak nedves ruhával szoktam áttörölni és tiszta is.
Több, mint egy éve használjuk, vadi újnak néz ki. Pedig sokat pakoljuk kocsiba be, kocsiból ki. Ami hátràny, hogy elég kicsi az alsó bevásárlókosár. De összességében én örülök, hogy ezt választottam, ha újra kellene vennem, akkor is ezt venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!